bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Szervezet adatai

PET Állat- és Környezetvédelmi (PET-ÁK) Egyesület

A PET Állat- és Környezetvédelmi Egyesület (PET-ÁK) 2006 év elején alakult közhasznú szervezet. Elsődleges célja Dunakeszi, Fót, Göd kistérségben az állat- és környezetvédelem aktív segítése, kiemelt figyelemmel az állatvédelmi törvényben meghatározottakra.

Az egyesület keretein belül tevékenykedik a ROTTWEILER S.O.S. csoport.

Hazánkban az értelmetlen túlszaporulat miatt a gyepmesteri telepeken, menhelyeken gazdára váró és az utcán tengődő állatok száma óriási. A sok kóbor állat komoly gondot okoz, az állatvédő szervezetek pedig szélmalom-harcot vívnak, képtelenek elhelyezni több állatot.
Egyesületünk a megelőzést látja az egyetlen megoldásnak, ezért ivartalanítási akció(ka)t szervez a lakosság részére, illetve segít a kedvezményes ivartalanításban.

Egyesületünknek saját menhelye nincs, így mentett állataink ideiglenes befogadóknál, vagy panzióban várják örökbefogadó gazdájukat. Ez sajnos eléggé bekorlátozza lehetőségeinket, jelenleg a krízishelyzetbe került állatokon igyekszünk segíteni.
A gondozásunkba került kutyákat örökbefogadási szerződéssel, féreghajtottan és oltottan, a szukákat ivartalanítva, vagy ivartalanítási kötelezettség vállalással adjuk örökbe.

Támogatás az adó egy százalékával

Adószám: 18712311-1-13
Kedvezményezett: PET Állat- és Környzetvédelmi Egyesület

Eseti felajánlások

Bankszámlaszám: Volksbank Rt. 14100196-62009149-02000009
Megjegyzés:

Elérhetőség

Cím: 2120 Dunakeszi
Telefon: 70 458-0051
Email: petakegyesulet@gmail.com
Weboldal: www.pet-ak.hu
A szervezet nem töltött fel állat listát az oldalra...
Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Vác

kutya gazdit keres
Vác

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
VÁC

kutya gazdit keres
VÁC