bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Én csináltam!

gazditkeresek.hu  - 2013 augusztus 30, péntek - 09:54

Sokszor egyszerűen szeretetből, kreativitásból, sokszor azonban anyagi kényszerből ollót, tűt, kalapácsot, vagy éppen fakanalat ragadunk, hogy házi kedvencünknek, barátunknak – legyen kutya, cica, rágcsáló, hal, vagy éppenséggel hüllő – ruhával, párnával, ágyikóval, házzal, kifutóval, a kényelmét szolgáló kütyüvel vagy valamilyen egészséges, és ismert tartalmú finomsággal kedveskedjünk.

Előfordul, hogy rögtön hatalmas a siker, előfordul, hogy rögösebb út vezet hozzá, többször módosítani kell!

Pályázatunk célja, hogy a bevált ötletekkel inspirációt, a hozzájuk adott elkészítési útmutatóval segítséget adjunk a többiek kezébe!

Bármivel nevezhetsz tehát! Nevezési díj: természetben, azaz minimum 50 példányban követhető leírást kell hoznod, melynek alapján „rajongóid”is elkészíthetik otthon a művedet.

Bírálati szempontok: nem indítunk külön kategóriákat. Együtt versenyez a kutyaház, a cicamászóka, az akváriummal kapcsolatos ügyes ötlet, ruha, jutifalat, saját készítésű hám, póráz… Amit értékelünk: az elkészült versenymű olcsón megvalósítható, lehetőleg újszerű, biztonságos, egészséges, a leírás pedig érthető és elegendő tájékoztatást adjon az elkészítéshez! Az esztétikum nem hátrány, de nem mindenek felett való. A versenymű – vagy nagyobb tárgy (bernáthegyi ház) esetén: fényképe – jelen kell, hogy legyen.

Az értékelést állatorvosok és a jelen lévő egyesületek képviselői végzik.

Az erre alkalmasak – helyezésüktől függetlenül – fényképpel, leírással, elkészítőjük nevével felkerülnek honlapunk Barkács-rovatába, és az első három helyezett díjat (érmet, oklevelet, egy-egy Brita viztisztító kancsót és meglepetést) kap ajándékba.

Jelentkezni helyben, azaz Állatok Világnapi Rendezvényünkön lehet: 2013. szeptember 28-án a Pestújhelyi Közösségi Házban (Bp. XV. ker. Szűcs István u. 45) 11.00-ig. Eredményhirdetés: a délután folyamán. Az előjelentkezést köszönettel vesszük, hogy a helyigényt felmérhessük!

Ha kérdésed van, a 06 70 223 64 76-os telefonszámon vagy a kasznakata@gmail.com címen kérdezhetsz!

Kíváncsian várjuk, mit alkottál!

Az „Állat és Ember” Á.V.E. csapata

Én csináltam


Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Budapest

kutya gazdit keres
Budapest

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Bátonyterenye

kutya gazdit keres
Bátonyterenye