bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Szervezet adatai

ACADEMY DOG KENNELS

A SZŐRMÓKOK MEGŐRZÉSÉRE 4DB 3,5X3 MÉTER ALAPTERÜLETŰ, FEDETT, SAJÁT KUTYAHÁZZAL RENDELKEZŐ KENNEL SZOLGÁL. A KENNELSOR ELŐTT cca. 180 NÉGYZETMÉTERES BEKERÍTETT KIFUTÓ BIZTOSÍTJA A SZABAD MOZGÁS ÉS JÁTÉK LEHETŐSÉGET VENDÉGEINK SZÁMÁRA.

AZ ELHELYEZÉS TÁVOLLÉTÜNKBEN ÉS ÉJSZAKA  A KENNELEKBEN, HAZAÉRKEZÉSÜNK UTÁN A KIFUTÓBAN TÖRTÉNIK. HA A KUTYUS JÓL SZOCIALIZÁLT, AKKOR EGYSZERRE TÖBBEN VANNAK KIENGEDVE, DE HA A GAZDI TAPASZTALATA SZERINT NEM MEGBÍZHATÓ A MÁSIK KUTTYHOZ VALÓ VISZONYA AZ EBZETNEK, AKKOR CSAK EGYESÉVEL VANNAK A KIFUTÓBAN.

FOGADNI CSAK OLYAN KUTYAVENDÉGET TUDUNK, AKI EGÉSZSÉGKÁROSODÁS NÉLKÜL ELVISELI A SZABADBAN TARTÁST. BEFOGADÁSKOR KÉRJÜK AZ OLTÁSI KÖNYVET, HA KÜLÖNLEGES KÍVÁNSÁG VAN AZT ÍRÁSBAN, ILLETVE EGY ÁLTALUNK ELŐKÉSZÍTETT ÉS A HELYSZÍN MEGTEKINTÉSE UTÁN ALÁÍRT MEGBÍZÁST.

A MEGŐRZÉS IDEJE ALATT IGÉNY ESETÉN VAN LEHETŐSÉG KÜLÖNBÖZŐ SZINTŰ KÉPZÉSRE, pl. ENGEDELMESSÉGI, RINGDRESSZÚRA, JÁRMŰHÖZSZOKTATÁS stb.

SZŐRÖS VENDÉGEINKET SOK SZERETETTEL VÁRJUK, HOGY SZÁMUKRA ÉS A GAZDIK SZÁMÁRA IS EGY FELEJTHETETLEN, KELLEMES EMLÉKŰ KIKAPCSOLÓDÁS LEGYEN A PIHENÉS, ILLETVE AZ ÜDÜLÉS! Király

Elérhetőség

Cím: 8245 VÁSZOLY, ANDRÁS UTCA 33.
Telefon: 06-30/9373-372
Email: SZAGLASZIK@ALTAVIZSLA.HU
Weboldal:
Gazdit keres!
macska gazdit keres
Tinnye

macska gazdit keres
Kistokaj

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Budapest

macska gazdit keres
Budapest