bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Örökbefogadás

Keverék - 1 éves szuka

Liza kutya (törölve)!

Állat helye:
Felelős gazdát keresünk Lizának. 2017 novemberében született, gyerekekkel, más kutyákkal jól kijön, szocializált, szobatiszta, játékos. Első alkalommal picit félénk, de hamar feloldódik. Nagyon nagyon jó kapcsolata van a gyerekekkel, imádja őket! Minden oltással ( parvó, kombinált, veszettség) rendelkezik, ivartalanítva van, és folyamatosan féreg hajtva , minőségi tápon nevelt. Pórázon, még nem sétál tökéletesen, de nagyon gyorsan tanul. Vezényszóra már leül, pacsit is ad és élvezi a foglalkoztatást. Hallása még picit szelektív, de mindez foglalkoztatással, családbarát szocializált hozzáállással legyőzhető. Ha egy igazi családbarát, fiatal, emberszerető, szófogadó kutyusra vágysz, de már nem szeretnél, vagy nem tudod egy ici pici kutyussal járó mindennapokat felvállalni Liza egy főnyeremény lehet főleg gyermekes családban. Kizárólag felelős, állatbarát családok jelentkezését várjuk, akik megadhatják Lizának mindazt, amit eddig kapott. Videót itt tekinthetsz meg róla: https://www.youtube.com/watch?v=pqKDQpqyvDU
2019 február 10.
Keverék - 1 éves szuka
Keverék - 1 éves szuka
Keverék - 1 éves szuka
Keverék - 1 éves szuka
Keverék - 1 éves szuka
2019-03-31 04:39
# 3

Kedves Aniko,

Koszonom a valaszat.

Liza pofikaja foton jobban tetszik, mint Monae, de mind 3 kutya es Lujzi is erdekel, amennyiben kis-kozepes meretu kutyak (15-20 kg koruliek). Foto alapjan nem tudok valasztani, mert fontos szamomra a szemelyes talakozas is Veluk.

Gondolom, hogy a mai vasarnapi bemutatorol mar lecsusztam, mert Pestrol mennenk es auto hianyaban soka ernenk oda.                                                   Hany orakor kezdodnek a bemutatok?

 De a kovetkezo bemutatora a lanyommal egyutt szeretnenk elmenni.

Szeretnenk elvinni a lanyom 11 honapos mindenkivel baratsagos kan staffijat, mert a kutya valasztasnal befolyasolna minket a kolcsonos szimpatia meglete.Ez nagyon lenyeges, mert naponta egyutt szeretnenk kivinni Oket a szabadba jatszani, szaladgalni es a kozos munkavegzesunk ideje alatt is egyutt fogjak tolteni az idot.

Udv. T. Zsuzsa

2019-03-30 08:38
# 2
Bundás Barát ÁVE
Bundás Barát ÁVE

Kedves Zsuzsa, 

Liza még meg van, igaz van rá egy jelentkező, aki ma szól vissza, hogy holnap jön e megnézni. Vasárnaponként tudjuk őket bemutatni KIstarcsán a Best kutyaiskolában, Viszont ha esetleg Lizát eljönnek megnézni, attól még szívesen látunk, mert Liza testvére Mona is gazdit keres, sőt Liza másik testvére aki jelenleg családban van és ugyan úgy néz ki mint Liza ő is gazdi kereső. Ha esetleg bármelyik kutyus érdekel, kérlek hívj a 06 70 2056552-es telefonszámon.

Köszönöm

Smiatek Ankó

Bundás Barát ÁVE

 

2019-03-29 22:06
# 1

Sziasztok,

Liza meg van? Hany kg-os kutyus? 

Holnap hol lehet megismerkedni Vele?

Udv. T. Zsuzsa

A szervezet további gazdit kereső állatai: 190 db.
Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Budapest

kutya gazdit keres
Budapest

Gazdit keres!
macska gazdit keres
Gödöllő

macska gazdit keres
Galgamácsa