bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Örökbefogadás

Keverék - 4 hónapos szuka

Árnyék kutya (törölve)!

Árnyék gazdit keres Árnyék, 2019 márciusi születésű, oltott, chipezett, oltásikönyvvel rendelkező kölyökkutya! Rendkívül erős immunrendszerét igazolja, hogy 5 -en voltak testvérek és ő egyedül élte túl a parvo betegséget. Mára meggyógyult, egy parvo és egy kombinált oltással rendelkezik, 2019.07.01-től örökbefogadható. Anyja és apja is közepes testű. Már megkezdte a tanulást, az ül parancsszót már elég jól ismeri, 90%-ban már szobatiszta is, jelenleg ágyban alszik. Más kutyákkal cicákkal él együtt. Nem szeret egyedül lenni, nagyon társas lény. Egyelőre a vihartól se fél, esőtől se, éber jó házőrzőnek tűnik. Árnyéknak olyan felelős gazdit keresünk, aki hajlandó kombinált oltással oltatni, oltási programját befejezni, mindenféle élősködőtől védeni őt, hat hónapos korában ivartalanítani és szívféreg ellen védekezni. Figyelem, Árnyék még kölyök, így bepisilhet, bekakilhat, rághat, tanulnia kell, játékos, foglalkozásigényű, jól nevelhető. Ha valaki nem tud elég időt szakítani egy kölyök kutyára, akkor kérjük ne vegye magához. A jelentkezőket Budapest és környékéről várjuk.
2019 június 28.
Keverék - 4 hónapos szuka
Keverék - 4 hónapos szuka
Keverék - 4 hónapos szuka
Keverék - 4 hónapos szuka
2019-07-02 17:10
# 1

Kedves Hirdető!

Árnyék kiskutyáról érdeklődnék.

Jelenleg kiskutyát tervezek magamhoz venni.Sokat gondolkodtam a vásárláson(belga juhász,németjuhász és border coie fajtákon),de végül az örköbefogadásra jutottam.

Nagyon megtetszett a kiskutya és szeretném magamhoz venni.

Nagyorosziban élek családi házban nagy kerttel.Jelenleg itthon 4 kutyus van akik nagyon aranyosak,jól neveltek és szocializáltak.A kutyusaink 8,4,2 és 1 évesek. Kettő kutyus már ivartalan és kettő nemsokára az lesz(idén nyáron).Három kan és egy szuka. Az egyik kan és a szuka ivartalanok jelenleg. Nagyon szeretjük az állatokat,de főként a kutyákat.A kutyusaim nem túl aktívak ők főként a szellemi fárasztást kedvelik a fizikait nem igazán.Ezért is szeretnék magamnak egy aktív,játékos kutyust akivel sokat futhatok,kirándulhatok és sétálhatok.

Jelenleg ketten gondozzuk a kutyáinkat a testvéremmel ővé kettő enyém kettő.De igazából közösek a kutyusok.Az ő kutyusai nagyon aktívak és ő le is vezeti megfelelően az energiájukat. Én is szeretnék egy aktív kutyust.Sok tervem van a jövendőbeli kiskutyámmal például szeretném különféle képzésekre vinni(nyomkövető,agility,stb) és a hard dog racen is részt venni vele.

Sokat utaznánk,kinti-benti kutyus lenne és természetesen ő is ivartalanaítva lenne.Minőségi tápon illetve húson nevelkedne és élőskődök ellen is kezelve lesz,természetesen rendszeres orvosi vizsgáltaban fog részesülni.

A kettő ivaros kutyánk azért nincsen még ivartalanítva,mert az egyik kistestű ezért megvártuk az első betöltött életévét,hogy a kockázatot csökkentsük a 8 éves pedig kicsit túlsúlyos volt ezért diétázni kellett a mütét előtt,de már mindketten készen állnak rá.

Remélem megfelelő gazdijelölt leszek.

Válaszukar várom és köszönöm

Pikács Vanessza

A szervezet további gazdit kereső állatai: 190 db.
Gazdit keres!
kutya gazdit keres
VÁC

kutya gazdit keres
Komárom

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Pócsmegyer

kutya gazdit keres
Iváncsa