bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Nagy bajban van a felszámolás alatt álló tengelici kutyamenhely

Fiszi69  - 2010 február 4, csütörtök - 17:18

A tengelici menhely nagyon-nagy bajban van. Az alapítványuk megszűnt, a menhelyet létrehozó személyek eltűntek. 140 kutyának nincs élelme, a gondozójuknak, Lizának nincs tüzelője, nincs egy fillérje sem.

Ha kutyát szeretnél, most a tengelici állatmenhelyről vigyél. Ha tüzelővel, kutyaeledellel vagy bármivel tudsz segíteni,akkor vidd Szekszárdon a Rákóczi u. 58-ba (Bakáts Autó), ők kiszállítják Tengelicre.
Somlyai Erzsébet (Liza) számlaszáma:

Dunaföldvár és Vidéke Takarékszövetkezet:  70600126-15301235

Mindenki segítsége számít!



(képek: Irinci)


2010-02-19 10:28
# 4
szentferenc
szentferenc

Már "csak" 90 kutya várj a asegítséget! 2hét még az élet Tengelicen!!

Elfogyott a türelem..mind Liza mind a helyi hatóságok részéről!!

 

2010-02-04 21:11
# 3

Én is önkéntes állatvédő vagyok, bár mi még csak a megalakulás folyamatában vagyunk és sajnos anyagi lehetőségeim végesek, munkámmal viszont azon igyekszem, hogy a ránk bízott kutyusok minél jobb körülmények között lehessenek és minél előbb jó gazdára találjanak.

Nem csak az állatkínzókat, hanem az ilyen gazembereket is felelősségre kellene vonni, hiszen igaza van a hozzászólónak, a többi tisztességesen dolgozó állatvédő presztizsét, és ezzel a rájuk bízott állatok mindennapjait nehezítik meg.

2010-02-04 20:45
# 2

Maximálisan egyetértek juditx véleményével.Ennyit ér a társadalmunk és még nagyobb szégyen hogy egy nemes feladatra vállalkozók egy idő után csak ukk-mukk-fukk lelépnek.Ez még a többi alapítvány, egyesület preztizsét is rontja.

Mikor lesz már végre rend az állatmenhelyek körül.Ahol mentenének ott a politika tesz keresztbe, ahol csak névleges a dolog ott meg ilyen és ehhez hasonló esetek történnek.( tisztelet a kivételeknek) .Egy aktivista ; Fekete István Állatvédő Egyesület Szombathely

2010-02-04 19:47
# 1

Hogy lehetne ilyen szemetek, hogy begyűjtötték a pénzt és most lelépnek. A rendőrség nem tudna valamit tenni? Mi lesz szerencsétlen kutyákkal, akik az emberi felelőtlenség miatt kerültek oda, és most ismét az emberek szemétsége miatt kerültek bajba

Gazdit keres!
macska gazdit keres
Üllő

macska gazdit keres
Üllő

Gazdit keres!
macska gazdit keres
Budapest

macska gazdit keres
Budapest