bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Kutyanap a TóPARKban

gazditkeresek.hu  - 2010 október 7, csütörtök - 10:00

2010. október 9-én, szombaton ismét családi napot tartunk a TóPARKban, Törökbálinton.
Ezúttal a kutyáké a főszerep: a rendezvényen bemutatkozik a Vigyél Haza! Alapítvány és a Noé Állatotthon Alapítvány; akik gazdára váró, örökbe fogadható állatokkal érkeznek az eseményre.
A Vigyél Haza! aktivistáival közösen lehet majd kutyát sétáltatni; a Noé Állatotthon pedig a gazdára váró állatok mellett kisállatokat is elhoz, akiket simogatni lehet a szabadidőparkban felállított karámban.

A híres, budapesti Őrmezői Kutyaiskola két bemutatóval készül a rendezvényre, az iskola által alkalmazott, speciális technikával kiképzett kutyák mutatják meg megszerzett tudásukat, játékos formában.

A parkban felállított ügyességi pályán mindenki kipróbálhatja, hogy teljesít kedvence az ott elhelyezett akadályokon. A legjobb résztvevőknek ajándék jutalomfalat jár.

A délután során kézműves foglalkozáson is részt lehet venni, ahol az őszi évszakra jellemző, természetes anyagokból készíthetnek a gyerekek játékokat, kreatív alkotásokat.

A rendezvényre ingyenes a belépés.
Az eseményre szeretettel várjuk Önt és családját, és amennyiben módja van az eseményről hírt adni, köszönettel vesszük együttműködését.



A devecseri kutyák sorsáról újabb információkat olvashattok a hír alatti kiegészítésben a Lelenc Kutyamentő Egyesülettől:

http://gazditkeresek.hu/hirek/sos-devecseri-allatok/329


Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Mezőtúr

kutya gazdit keres
Vác

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
pécs

macska gazdit keres
Vác