bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Kérjük rendelkezzen adója 1%-ról!

PET-ÁK  - 2009 február 27, péntek - 14:24

Kérjük támogassa adója 1%-ával a PET Állat és Környezetvédelmi Egyesületet és a keretében működő ROTTWEILER S.O.S. csoportot.

Önnek ez most semmibe sem kerül, csupán pár perc adminisztrációval jár, mi életet menthetünk vele. Adománya védenceinknek az egészséget, a szebb jövőt, az új élet lehetőségét jelenti. A bajba jutott, elveszett, vagy talált állatok mentésén és szerető, felelős gazdihoz segítésén túl, célunk a kulturált állattartás írott és íratlan szabályainak széles körben való népszerűsítése, és a közvélemény figyelmének felhívása a nagyszámú kóbor állat problémájára, az ivartalanítás szükségességére, az állattartás felelősségére.

Az általunk mentett kutyákat és cicákat oltva, féregtelenítve és ivartalanítva, vagy ivartalanítási kötelezettséggel adjuk új, felelős, szerető gazdához. Egyesületünknek saját menhelye nincs, így mentett állataink ideiglenes befogadóknál, vagy panzióban várják örökbefogadó gazdájukat. Ez sajnos eléggé bekorlátozza lehetőségeinket.
Segítsen, hogy segíthessünk!

Az összegyűlt adományokat a felesleges szaporulat megelőzéséért folytatandó kampányra, kedvezményes ivartalanítási akciókra, és újabb állatok mentésére fordítjuk. A befizetett adó 1%-ról rendelkező nyilatkozatra kérjük írja rá:

A kedvezményezett adószáma:
18712311-1-13
PET Állat és Környezetvédelmi Egyesület

Amennyiben szórólapunk terjesztésében segítene, a nyomtatható A5 méretű, kétoldalas, pdf formátumú változat letölthető innen (kérésre postai úton is tudunk küldeni): http://www.shp.hu/hpc/userfiles/petak/szoroa5.pdf

Megköszönjük, ha honlapján reklámozna minket azzal, hogy kiteszi bannerünket, vagy a jpg formátumú hirdetésünket. Ha segítene kérjük jelezze a petakegyesulet@gmail.hu címre, vagy a 70 458-0051 telefonszámra.

Köszönjük!
PET Állat és Környezetvédelmi Egyesület
www.pet-ak.hu


Gazdit keres!
macska gazdit keres
Tatabánya

kutya gazdit keres
Pécs

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Biatorbágy

kutya gazdit keres
Biatorbágy