bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Jön a szilveszteri petárdázás! Vigyázz kedvencedre!

herosz  - 2010 december 28, kedd - 10:23

Vigyázz rá! A szilveszteri tűzijáték miatt évente több száz kutya szalad világgá ijedtében, sokuk sohasem kerül elő, vagy autók áldozata lesz!

Kérlek Te is vigyázz kedvencedre:

Ha mégis megtörténik a baj, jelentsd a közeli állatotthonoknak, gyepmesteri telepeknek, állatorvosi rendelőknek az eltűnést, a legjobb ha képet is tudsz küldeni róla! Tedd fel a legnagyobb internetes oldalakra (gazditkeresek.hu, allatok.info, netboard kutya fórum), plakátold ki a környéken minél hamarabb!

 


2010-12-29 08:04
# 1

Nagyobb gyógyszertárakban kapható az Aconite nevű homeopátiás szer, ami ijedtségre megelőzésképpen is nagyon hatékony.  A legjobb a C30-as, vagy C200-as potenciál, ha kisebbet kapsz, az sem baj, csak abból érdemes többször adni. Apró tejcukorgolyócska, egyszerűen bele kell tenni egy golyócskát a kutya szájába. Csodálatos, azonnali  és maradéktalan hatása van. Érdemes 31-én már reggel beadni belőle, és amint ijedtség jelei mutatkoznak, ismételni. Utólag is fontos beadni, ha nem sikerült aznap, hogy az ijedtség láthatatlan hatásai is elmúljanak. Meg fogsz lepődni, mennyire nem izgatja a petárdázás, ha ezt beadtad. Ne aggódj, ez nem nyugtató, szelíden hat.

Adjátok ezt tovább minél több gazdinak. Hadd készüljenek fel időben.

 

Gazdit keres!
macska gazdit keres
Budapest

kutya gazdit keres
Tata

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Szolnok

kutya gazdit keres
Kalocsa