bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Illegális kutyagyűjtés Szekszárdon!

Fiszi69  - 2009 szeptember 15, kedd - 12:01

2009. szeptember 4-én 36 szerencsétlen kutya került be a menhelyünkre, rühes, bolhás,férges állapotban egy felelőtlen szekszárdi állattartótól. Az állatok egymás között szaporodtak egészen addig, míg el nem érték a félszázas létszámot. A kutyák félnek az embertől, szerencsés esetben hosszas szocializáció után talán örökbe adhatjuk őket.

A kialakult nehéz helyzet miatt most különösképpen szívesen fogadnánk minden anyagi és tárgyi adományt  (száraz tápok, lábasok, fazekak, szőnyegek, szőnyegpadlók, takarók, plédek, ágyneműk, törölközők, működő hűtő).

Kérlek, ha neked éppen nem áll módodban segíteni, küldd tovább ismerőseidnek, barátaidnak kérésünket!

A híradóban a 12. perc után láthatjátok:


Kapcsolódó fotógaléria:

www.gazditkeresek.hu/galeriak/kutyagyujtok-szekszardon/73

Tolnai Népújságban:
http://www.tolnainepujsag.hu/index.php?apps=cikk&d=2009-09-10&r=1&c=757120


2009-09-16 09:25
# 2

Kedves Madár!

Köszönjük szépen az elismerő szavakat. Valóban sokat dolgozunk az önkéntesekkel és a dolgozóinkkal, hogy a menhelyünkre került kutyák soha ne szenvedjenek hiányt semmiben. A felajánlott 1 százalékot minden évben megkapjuk. Sajnos néhány embertől már hallottam, hogy felajánlotta az adója egy százalékát nekünk, és hasonló levelet kapott az APEH-től.Valamikor arra hivatkoznak, hogy túl alacsony az összeg, máskor arra, hogy az adozónak valamilyen tartozása van az APEH felé.De vannak érthetetlen okok is, amiket Ön említ. Az állam mindig onnan vesz el, ahol egyébként is kevés a pénz.

Minden jót:

Fiáth Szilvia

Kutyamenhely Szekszárd

2009-09-15 23:58
# 1

Kedves Szilvia, minden elismerésem a munkájukért! Mi csupán az interneten nézegetjük az eseményeket, de Ön nem csupán véleményt alkot ahogy mi, hanem tesz is az ügyért. Sajnálom hogy ilyen nehéz anyagi körülmények között működnek... Jó lett volna ha megkapják az egy százalékomat, én nem lopja el az állam rejtett indokra hivatkozva, amit 5000 Ft-os illeték ellenében ismertettek volna velem. De ez egy egészen más probléma. Vagy mégsem?...

Sok sikert a jövőben!

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Halásztelek

macska gazdit keres
Budapest

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Csabrendek

kutya gazdit keres
Budapest