bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

I. Magyar Kutyaruha Varró Bajnokság és gazdi-állat ki-mit-tud!

kasznakata  - 2011 augusztus 18, csütörtök - 17:01

Egyesületünk, az „Állat és Ember” Állat- és Természetvédő, Szabadidő és Kulturális Egyesület 2011. szeptember 24-én impozáns rendezvényt szervez, neves művészek valamint több, az embert állatokkal segítő szervezet részvételével az Állatok Világnapjához kötődően.

 gazdi-állat ki-mit-tudHagyományosan megrendeznénk gazdi-állat (tehát NEM CSAK KUTYA!) ki-mit-tudunkat is, melyre szeretettel várjuk a jelentkezőket! Lehet jelentkezni humoros, dog dancing, de egyéb jellegű produkciókkal is! Mivel ez felkészülést igényel – részetekről részünkről egyaránt -, előjelentkezést kérnénk, a produkció témájának, időtartamának, a gazdi-állat páros nevének és e-mail címének a megadásával. Fontos az előjelentkezés a rendezvény időbeosztása szempontjából, így, ha nem biztosítod a helyedet, lehet, hogy lemaradsz!

Az első három helyezettet és a közönség kedvencét díjazzuk (I. 20 kg-os Royal Canon táp, (II. helyezett: ápolási cikkek, 5000 Ft értékben, állatorvosunk, Dr. Nyomárkai István és neje felajánlása (III. patchwork ajándék (párna vagy szatyor) Közönségdíjas: patchwork ajándék (párna vagy szatyor)
Szeretettel várjuk jelentkezésedet és esetleges kérdéseidet a allatesember.ave@gmail.com címen!!! A ki mit tud – és az annak keretet adó rendezvény helye és időpontja: Pestújhelyi Közösségi Ház (PeKH), Bp. XV. Ker. Szűcs István u. 45. , 2011. szeptember 24. az egyesület által szervezett egész napos Állatvédelmi Világnapi rendezvényen.


Kell egy rongy! I. Magyar Kutyaruha Varró Bajnokság

Magyar Kutyaruha Varró Bajnokság

Igen! KELL EGY RONGY! És nem csak Neked! Legtöbbször, ha kutyádnak van, az Neked is jó! Gondolj csak az esőben kénytelenségből levezényelt kutyasétáltatásra, amit ő is, Te is utálsz! Blöki kétségbe esett undorral néz Rád: „Te ezt tényleg komolyan gondolod???” Igen. Kénytelen vagy, nehogy a lakásban jöjjön az ihlet. Tehát kivonszolod a szegény párát, aki NEM AKAR MEGÁZNI! Hidd el, kisebb lesz az ellenállás, ha nem ázik! Rendes ex-kóborkutya pedig különösen rangon alulinak tartja az esőben sétát!

Kell egy esőkabát! Ha egy kicsit önző vagy, arra is gondolsz, hogy ezzel elkerülheted a semmihez nem hasonlítható ázott kutyaszagot, a száradó kutyaszőr „illatát, plusz a hasáról a lakásban szétkenődő sarat….

Hát igen. Az esőkabát KELL! Aztán ott a tél, a szőrbe kötő – majd otthon természetesen a legkevésbé megfelelő helyen kiolvadó hó. A latyak… és a hőmérséklet-különbség: a lakásban 23, kint mínusz 10-12. Ez kutyádnak több, mint harminc fok különbség, amit szervezetének át kell hidalnia! Kistestűeknél megint probléma, hogy tüdejük, hasuk közel a talajhoz, és talajszinten legnagyobb a hideg. Egészségét véded, ha segítesz, hogy ne a melegből a fagyba menjen!

Persze kell kutyaágy és párna, takaró… Horribilis összeg, ha megveszed! És manapság…. Komoly megtakarítás és hatalmas sikerélmény, ha szabadon bocsátod a fantáziád, belendül a képzeleted, ééééééééééééés…… kerülnek ki a szebbnél szebb művek a kezed alól.

Mi kénytelenek vagyunk szemétből csodát teremteni. Vonatkozik ez a mások szemeteként kidobott állatokra, ám az ellátásukra is. Innen indult kreatív szakkörünk! Semmire sem jó textíliákból lesz, ha más nem patchwork, vagy fonott kutyarágóka, esetleg karácsonyfára varrott kutyadísz, kutyaruha, és sorolhatnám-…

Mutasd meg Te is, mit tudsz! Az Állatok Világnapja alkalmából szervezett rendezvényünkön szeretettel várunk műveddel! Bajnokságot rendezünk, melyen a legötletesebb gazdi-varrta kreációk díjban részesülnek.

A pályázók divatbemutató formájában tehetnek bizonyságot kreativitásukról! Lehetőség szerint kérjük, jelentkezz előre az allatesember.ave@gmail.com címen, de természetesen helyszíni jelentkezés is lehetséges – lehet azonban, hogy már csak korlátozottan!

A bajnokság – és a rendezvény helye és időpontja: Pestújhelyi Közösségi Ház (PeKH), Bp. XV. Ker. Szűcs István u. 45. , 2011. szeptember 24. az egyesület által szervezett Állatvédelmi Világnapi rendezvényen. http://www.csokonaimk.hu/pekh/ahaz.htm

Várunk Téged is, szeretettel! Pontos időpont és részletek szeptember 2. hetétől awww.allatesember.hu honlapon


A szervezet gazdit kereső állatai: 145 db.
Gazdit keres!
macska gazdit keres
Budapest

macska gazdit keres
Budakalász

Gazdit keres!
macska gazdit keres
Budapest

kutya gazdit keres
Salgotarjan