bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Biztonságot mindenkinek!

szenasiallatvedok  - 2010 május 6, csütörtök - 22:55

A Nagyszénási Állatvédő KHE munkája során célul tűzte ki, hogy az emberek belássák: nem csak az állatvédők ügye az állatokkal való helyes bánásmód, hanem mindenkire visszahat. Elvünk: állatvédelem=egészségvédelem, polgárvédelem, közbiztonság, balesetvédelem. Ennek szellemében szeretnénk ismereteket átadni, és mindent megteszünk, hogy olyan emberek segítségét és bizalmát is elnyerjük, akik nem szeretik az állatokat. Közös ügyünk, hogy ne legyenek betegségben szenvedő, rosszul tartott és kóbor állatok, ezért összegyűjtöttem néhány érvet amellett, hogy miért tartozik mindenkire az állatvédelem.

Ezért arra kérem az állatokat nem kedvelőket, tartsák szem előtt ezeket a szempontokat, hiszen minden összefügg mindennel - azaz velünk is. A holisztikus szemlélet minden területen érvényesül. A célunknak azonosnak kell lennie, még ha belső motivációnk más is. Nem vagyunk egyformák. Másként élünk, másként érzünk. Mást szeretünk, mások szeretnek bennünket. De a környezetünk, a körülöttünk lévő szűkebb világ ugyanaz, így a problémáink is ugyanazok, ezért közösen, öszefogással kell megoldanunk. Túrázni sem szeret mindenki, mégis érdeke a zöldet, a természetet védeni, mert az az életterünk. Így az állatok is részét képezik.

Kedves Olvasó! Bármely táborhoz tartozol, kérünk támogass minket abban, hogy a környezetünk kóbor állatait el tudjuk különíteni. Akár szereted és félted őket, akár nem szereted és látni sem bírod, a cél ugyanaz: ne legyenek az utcán. Ne kelljen félteni őket, ne kelljen félni tőlük, ne kelljen baleset miatt aggódni.

Szeretnénk egy saját kis befogadóhelyet létrehozni, ahol kenneleket alakítunk ki a gazdára váró kutyáknak. Erre önerőből sajnos nincs esélyünk, mert mindig ivartalanításra költjük a pénzünk, hogy megelőzzük még több kutya utcára kerülését. Ha egyetértesz a leírtakkal, kérlek küldd el érveinket ismerőseidnek, és támogass minket, hogy megvehessük a kennelanyagot.

Köszönjük!

Számlaszámunk: Gádoros és vidéke Takszöv: 53300043-11054773

Honlapunk: www.szenasiallatvedok.hu


Gazdit keres!
macska gazdit keres
Üllő

macska gazdit keres
Üllő

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Budapest

macska gazdit keres
Monor, Budapest