bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Szervezet adatai

Nagyszénási Állatvédő Közhasznú Egyesület

Céljaink a következők: az elhagyott ill. elhagyni kívánt állatok gondozásba vétele, ivartalanítása és örökbeadása. Menhelyünk nincs, ideiglenes befogadónál vannak elhelyezve az állatok, ezért minden lehetőséget megragadunk, hogy mielőtt gazdihoz juthassanak és helyükre újabb rászoruló állat jöhessen.

Az egyesület célja, hogy népszerűsítse és anyagilag támogassa az ivartalanítást, a felelősségteljes állattartást. Szeretnénk támogatást nyújtani az ivartalanításhoz, ez az egyesület egyik fő célkitűzése. Hiszünk bene, hogy a felesleges szaporulat megakadályozásával az utcára kerülő állatok száma is csökken.

Kiemelten kezeljük a vashordós kutyatartás felszámolását, mivel ez sajnos nagyon jellemző errefelé. Folyamatosan gyűjtünk használt és új kutyaházakat, hozzávaló anyagokat, hogy szétoszthassuk a megfelelő helyekre.

A gondozásunkban lévő, gazdára váró állatokat különböző médiafelületen hirdetjük. Ingyenes hirdetési lehetőséggel növeljük a gazdikereső állatok esélyeit. Az állatokat örökbefogadási szerződéssel adja oda, nyomon követjük az állat további sorsát.


 Az egyesület feladatának tekinti a társadalom tájékoztatását, az embereket terhelő felelősség megismertetését. Ennek érdekében lényegretörő szórólapokat helyezünk el különböző helyeken, ill. rendszeresen írunk a helyi újságba.

Támogatás az adó egy százalékával

Adószám: 18395569-1-04
Kedvezményezett: Nagyszénási Állatvédő KHE

Eseti felajánlások

Bankszámlaszám: 53300043-11054773
Megjegyzés: 2012. az első év, amikor már jogosultak vagyunk 1%-ra. Kérjük, gondoljon ránk! Köszönjük.

Elérhetőség

Cím: 5931 Nagyszénás, Ságvári u. 68.
Telefon: +36-20-514-4146
Email: ricsimacs@mailbox.hu
Weboldal: www.szenasiallatvedok.hu
A szervezet nem töltött fel állat listát az oldalra...
Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Szigetszentmiklós

kutya gazdit keres
Szigetszentmiklós

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Budapest

kutya gazdit keres
Bóly