bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Állatvédelmi világnap: Szeptember 29

gazditkeresek.hu  - 2012 szeptember 5, szerda - 21:24

2012. szeptember 29-én 10.00-17.00 között az Állatvédelmi világnap alkalmából az „ÁLLAT ÉS EMBER” ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET a Pestújhelyi Közösségi Házban egész napos rendezvényt, és örökbefogadó napot szervez! 

A programot a II. Magyar Kutyaruha Varró Verseny, II. Kutya-Gazdi Ki Mit Tud, szépségverseny, az állattartók számára érdekes előadások, vetélkedők, terápiás bemutató, kutyaiskolai bemutató, egész napos kreatív gyermekfoglalkozások, kvízek, meglepetés vendégek és tombola színesítik! 

Az örökbe fogadni szándékozók az „Állat és Ember” Állatvédő Egyesület, Állatmentő Liga, Bottyan Equus Hungária Közhasznú Alapítvány, Bukfenc és Jeromos (Csömör), Ebremény Kutyavédő Egyesület, Kutyabaj Alapítvány, Mudi Fajtamentő Egyesület, Pilis Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete, Összefogás a Szánhúzókért Alapítvány örökbe fogadható állataival ismerkedhetnek meg.

A RENDEZVÉNY INGYENES.
Kutyáknak oltási könyv érvényes oltásokkal szükséges a belépéshez!
Helyszíni örökbefogadás nincsen, a rendezvény csak bemutatkozás a további ismerkedéshez a
GAZDIKAT, LEENDŐ GAZDIKAT, VALAMENNYI KÉT ÉS A NÉGYLÁBÚ LÁTOGATÓT SZERETETTEL VÁRJUK! A RÉSZLETES (ÓRÁRA LEBONTOTT) PROGRAM SZEPT. 20.ig kerül fel a www.allatesember.hu honlapra 

Érdeklődni a 06 70 223 64 76-os telefonszámon, vagy az allatesember.ave@hu e-mail címen lehe

 


Gazdit keres!
macska gazdit keres
Rácalmás

macska gazdit keres
Budapest

Gazdit keres!
macska gazdit keres
Budapest

macska gazdit keres
Budapest