bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor

Fórum

örökbefogadás

Oldal: 1/1, Össz: 3 bejegyzés | összes téma
2011-06-20 21:34
# 3

Szia!

Köszönöm, hogy írtál:)).

Igen, ideiglenes örökbe fogadó lettem egyik Állatvédő alapítványnál. Egy sérült kutyus került hozzám, hónapokig tarthat amíg felépül. Vidéki, kertes házhoz szokott szegényke, nem hiszem, hogy megszokná a lakást és a várost, így végleg nem marad, csak amíg felépül és új otthona nem lesz. Igaz én is örökre gondoltam az örökbefogadást, csak nagyon megsajnáltam és bevállaltam ezt a kutyust.

2011-06-17 07:58
# 2

Kedves Pumukli!

Van már kutyusod?Nekem van egy,akit találtunk és csak szerető gazdit keresünk neki!Manci (így hívják) szobatiszta ,2 éves szuka kutyus,kb.térdig ér és nagyon szeretetéhes!Valószínű verhették,fél szegény a seprűtől!Ha gondolod írj és küldök Mancikáról képet: bagameriizabella@freemail.hu

köszi

2011-06-14 12:12
# 1

Örökbefogadnék egy nyugis kis testű kutyust. Jó helyre kerülne, park mellett lakom Budapesten. Voltak már nálunk kutyusok, barátok kutyijára szoktam felügyelni, ha épp nyaralnak. De sajátom még nem volt. Ez lenne az első kutya. Eszerint. Javaslat?? Illatos úton nem tudtam dönteni, nem igazán segítókészek a sintérek, semmit nem tudnak a kutyákról.

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Paks

kutya gazdit keres
Paks

Gazdit keres!
macska gazdit keres
Budapest

macska gazdit keres
Vác