bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Szervezet adatai

Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány

Alapítványunk 1999-től, kutyaotthonunk 2002-től működik. Célunk a gazdátlanná váló kutyák megmentése attól, hogy a gyepmesteri telepen fejezzék be életüket. Gondozzuk, szeretjük őket addig, amíg új gazdára nem találnak. A szaporulat csökkentése érdekében a nőstényeket ivartalaníttatjuk.

Kutyáink zömmel keverékek, de micsoda keverékek. Egyik szebb, mint a másik. Szeretnénk, ha az emberek  szívesen fogadnának be keverék kutyákat, mert ők is érnek annyit, mint pedigrés társaik.

Kutyaotthonunk minden nap nyitva van 13-16 óráig, és várja a szerető állatbarátokat. A kutyák ellátása egyre nehezebb, mert  60 főre tervezett menedékünk már 125 kutyát lát el. Várjuk az önkénteseket, akik olykor-olykor megosztanák velünk a takarítás-etetés feladatait. Adományokra is szükségünk van, az 1 %-ot is nagyon várjuk, mert a kutyák etetéséhez egyre több ennivalóra van szükség, s a pénz mindig a legkevesebb. Az örökbe adások során a veszettség elleni oltási díjat kérjük megtéríteni, valamint a chip árát, és némi adományt is szeretnénk a kutyaotthon támogatására.

Mottónk: Minden kutya megérdemel egy mosolyt, egy simogatást, főleg ha csúnya, vagy nagyon szomorú.

Napjainkra szinte teljesen leállt az örökbe fogadás. Menhelyünkön tényleg sok helyes, kedves kutya van és nem értjük, hogy miért nem figyel fel rájuk senki. Ha így marad, újabb kutyákat nem tudunk befogadni.

Támogatás az adó egy százalékával

Adószám: 18431324-1-05
Kedvezményezett: Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány

Eseti felajánlások

Bankszámlaszám: 10402757-27500503-00000000
Megjegyzés: Nagyon várjuk az 1 %-os felajánlásokat, mert egyre több kutya szorul a segítségünkre, és pénz híján nem fogjuk tudni megfelelően ellátni kis védenceinket.

Elérhetőség

Cím: 3980 Sátoraljaújhely, Bodrog u. 2. (Kutyaotthon)
Telefon: 06-30/576-8935, 06-20/242-1161
Email: gazdatlankutya@t-online.hu
Weboldal: www.gazdatlankutya.hu
A szervezet gondozásában lévő állatok: 97 db.
Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Orosháza

kutya gazdit keres
Vezseny

Gazdit keres!
macska gazdit keres
Budapest

kutya gazdit keres
Zsámbék