bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Szervezet adatai

Szomorú Szív

A Szomorú Szív Kft. állatmentő csapata

Közel húsz éve vagyok megszállottja az állatmentésnek. Fő állásom mellett minden időmet az állatoknak szentelem. Mentem, segítem, támogatom a rászorulókat.
Ebben a nehéz szélmalom harcban családom hatalmas segítség számomra.
Fő feladatnak tekintjük, hogy a befogott, gazdátlan, bajba jutott állatokon segítsünk. Örökbe adásukban, új vagy a régi gazdához való vissza jutásukban segédkezünk.
Fontos feladat lenne hogy azok a kutyáink, macskáink akiket eldobtak, meguntak, cserbenhagytak jobb körülmények közt tudjanak élni. Ehhez kérnénk mindennemű segítséget .
Olyan emberek támogatását kérném akik tenni is szeretnének abban, hogy egy jobb felelőségteljesebb állattartó társadalom alakuljon ki hazánkban.
Szívesen fogadunk védenceink számára élelmiszer adományokat, építési anyagokat vagy bármilyen olyan adományt ami jobbá , emberibbé teheti tartásukat, felépülésüket, jó gazdához való jutásukat.
Ha csak kezed melegét egy jó szót, simogatást , bíztatást adnál kutyáinknak, hidd el sok hálás szempár napja lenne boldogabb aznap.
Napi munkáink mellett nagy szükség lenne olyan kétkezű lelkes önkéntesekre, akik tenni is képesek és segítenének kenneljeink építésében, modernizációjában.
Kutyáink szocializációja is nehéz feladat . Sok a csalódott kedvenc akikre ráférne egy kis külön figyelem, egy jó szó, egy kis noszogatás, hogy gördülékenyebben be tudjon majd egy új családba illeszkedni.
Az első telepünk az Önkormányzattól kapott terület, ami mindenféle segítség nélkül épült fel. Sok munka, kitartás eredményeként mára már szép rendezett terület lett, itt viszont sajnos nem sok hellyel rendelkezünk, ezért belevágtunk egy
hatalmas küldetésbe. Nagyobb terület kell kutyáinknak. Hosszú kemény munkánknak köszönhetően sikerült vennünk egy 4 hektáros szép csendes telket, ami jelenleg is folyamatos fejlesztés alatt áll. Áramunk sajnos nincs a telepen, így az áramellátást aggregátorral oldjuk meg, melynek üzemeltetése néha teljesen kimeríti a pénzkészletünket .
Itt nagyon nagy szükségünk lenne támogatókra, hogy új kennelek , kutyaólak épüljenek .
Gépjármű parkunk is szegényes, sok kilométert megtett autóink fenntartása költséges. Ennek ellenére mi azért mindent megpróbálunk, hogy menhelyekhez , fajtamentőkhőz, orvoshoz el tudjuk díjmentesen juttatni védenceinket.
Magán emberekhez is szívesen szállítjuk ki kutyáinkat ha nem tudják megoldani a szállítást.
Sajnos sok a rossz tapasztalat, a komolytalan gazdi jelölt, és rengeteg a hamis ígéret. Kérünk mindenkit, hogy ha egyik kutyánkat megszerette és befogadná de nem tudja szállítani és adományával támogatná telepünket az forduljon bizalommal felénk. Így nem csak egy kutyának ad esélyt, hanem a helyére kerülő kutyán is segít ezzel.


Éjjel - Nappal hívhat minket !

Ügyeleti telefonszám: 06-20-964-30-25


Ha az oldalt olvasó kedves látogató szeretné támogatni munkánkat adományával vagy
adója 1 % - ával , azt megteheti a következő helyen :
Kutyamentsvár Állatmenhely Alapítvány
Adószám: 18711970-1-41.
CIB Bank

10700419-43843905-51100005

Támogatás az adó egy százalékával

Adószám: Kutyamentsvár Á
Kedvezményezett:

Eseti felajánlások

Bankszámlaszám: CIB Bank 10700419-43843905-51100005
Megjegyzés:

Elérhetőség

Cím: országos
Telefon: -
Email: szomorusziv.kft@gmail.com
Weboldal: http://www.szomorusziv.eoldal.hu/
A szervezet nem töltött fel állat listát az oldalra...
Gazdit keres!
kutya gazdit keres
VÁC

kutya gazdit keres
VÁC

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Debrecen

kutya gazdit keres
Üllő