bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Szervezet adatai

Rex Komáromi Állatvédő Egyesület

 

A Rex Komáromi Állatvédő Egyesület egy lelkes tagokból álló, állatszerető és az állatokért tenni kívánó csapat. Az Egyesület Komáromban már 11 éve működik, de időközben új tagokkal, új programmal frissült.

 

Az elmúlt években számtalan árva, kidobott állatnak találtunk gazdát, több kutyát juttattunk vissza eredeti gazdájához illetve néhány alkalommal a fajtamentőkkel együtt sikerült megmentenünk kóbor kutyákat. Fontos számunkra, hogy a lehető legjobb helyre kerüljenek a már addig is sokat szenvedett kutyák és macskák, ezért rendszeresen ellenőrizzük is az általunk örökbe adott állatokat. Lehetőségeinkhez mérten próbálunk segíteni a hozzánk fordulóknak is, viszont mindenképpen ki kell emelnünk, hogy egyesületünk nem menhely, nem tudunk megunt állatokat befogadni, mivel magunk is anyagi gondokkal küzdünk.

A közvetlen segítségnyújtás mellet legfőbb célunk Komárom és a környező települések lakosainak és a jövő generációinak felelős állattartásra ösztönzése. Célunk nem kisebb, mint hogy segítséget nyújthassunk a társadalom számára hasznos, a környezetéért felelősséget vállaló fiatalok nevelésében. Fontosnak tartjuk, hogy az állattartókat folyamatosan állattartásra és állatorvosi ellátásra vonatkozó ismeretekkel lássuk el, valamint tájékoztatást kívánunk nyújtani az állattartási törvényben meghatározott előírásokról is.

Egyesületünk szívesen vár mindenkit, aki szívén viseli az állatok sorsát, a felnövekvő generációk felelős állattartásra nevelését és aki bármilyen segítséget tud ezekben nyújtani. Bárki beléphet hozzánk tagként egy nyilatkozat kitöltésével, melyben jelölheti, hogy miben tudna támogatni bennünket kezdve az állatok gondozásától az anyagi segítségig.

Rendezvényeinkről folyamatosan tájékozódhatnak honlapunkon, melyre minden állatbarátot sok szeretettel várunk!

A REX Komáromi Állatvédő Egyesület tagjai

 

Támogatás az adó egy százalékával

Adószám: 18610783-1-11
Kedvezményezett:

Eseti felajánlások

Bankszámlaszám: 63200030-15308177
Megjegyzés:

Elérhetőség

Cím: 2900 Komárom, Klapka György út 15
Telefon: 0630 832 95 93
Email: kerbogi@gmail.com
Weboldal: rexkomarom.com
A szervezet gondozásában lévő állatok: 22 db.
Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Pétfürdő

kutya gazdit keres
Miskolc

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Tatabánya

kutya gazdit keres
Mende