bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Szervezet adatai

Rex Komárom

Rólunk

A Rex Komáromi Állatvédő Egyesület egy lelkes tagokból álló, állatszerető és az állatokért tenni kívánó csapat. Az Egyesület Komáromban már 10 éve működik, de ebben az évben új tagokkal, új programmal kezdtük meg munkánkat.

 

Az elmúlt fél évben számtalan árva, kidobott állatnak találtunk gazdát, több kutyát juttattunk vissza eredeti gazdájához illetve néhány alkalommal a fajtamentőkkel együtt sikerült megmentenünk kóbor kutyákat. Fontos számunkra, hogy a lehető legjobb helyre kerüljenek a már addig is sokat szenvedett kutyák és macskák, ezért rendszeresen ellenőrizzük is az általunk örökbe adott állatokat. Lehetőségeinkhez mérten próbálunk segíteni a hozzánk fordulóknak is, viszont mindenképpen ki kell emelnünk, hogy egyesületünk nem menhely, nem tudunk megunt állatokat befogadni, mivel magunk is anyagi gondokkal küzdünk.

A közvetlen segítségnyújtás mellet legfőbb célunk Komárom és a környező települések lakosainak és a jövő generációinak felelős állattartásra ösztönzése. Célunk nem kisebb, mint hogy segítséget nyújthassunk a társadalom számára hasznos, a környezetéért felelősséget vállaló fiatalok nevelésében. Fontosnak tartjuk, hogy az állattartókat folyamatosan állattartásra és állatorvosi ellátásra vonatkozó ismeretekkel lássuk el, valamint tájékoztatást kívánunk nyújtani az állattartási törvényben meghatározott előírásokról is.

Egyesületünk szívesen vár mindenkit, aki szívén viseli az állatok sorsát, a felnövekvő generációk felelős állattartásra nevelését és aki bármilyen segítséget tud ezekben nyújtani. Bárki beléphet hozzánk tagként egy nyilatkozat kitöltésével, melyben jelölheti, hogy miben tudna támogatni bennünket kezdve az állatok gondozásától az anyagi segítségig.

Rendezvényeinkről folyamatosan tájékozódhatnak honlapunkon, melyre minden állatbarátot sok szeretettel várunk!

http://www.rexkomarom.hu

Elérhetőség

Cím: 2901 Komárom, Koppány vezér út
Telefon: 20 241 8609
Email: rex.komarom@gmail.com
Weboldal: http://www.rexkomarom.hu
A szervezet nem töltött fel állat listát az oldalra...
Gazdit keres!
kutya gazdit keres
VÁC

kutya gazdit keres
Budapest

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Üllő

macska gazdit keres
Üllő