bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Szervezet adatai

Philip Természet- és Állatvédő Egyesület

PHILIPKidobott, sorsukra hagyott állatok, láncon élő kutyák, testvéreiket, kölykeiket élve eltemették, falhoz  csapták, vízbe fojtották vagy kegyetlen emberek végeztek velük. Rettegő kutyák, akiket a "gazdi" azért tart, hogy az indulatait rajtuk vezesse le, kézzel, lábbal, vasvillával.

Ám Ők mégis szolgálnak, míg bele nem halnak. Az Ő segítségükre alakult Kaposváron a PHILIP Természet- és Állatvédõ Egyesület 2000. augusztus 10-én, ami az első években dr. Foltényi Imre Természet- és Állatvédõ Egyesület néven működött.

Az 1998. évi XXVIII. törvény az állatok védelmében született, mely kimondja:

"Az állatok érezni, szenvedni és örülni képes élőlények, tiszteletben tartásuk, jó közérzetük biztosítása minden ember erkölcsi kötelessége."

A PHILIP Természet -és Állatvédő Egyesület napjainkban több mint 100 állat ellátásával, gondozásával foglalkozik napi szinten, részt vesz -a kóbor állatok befogadásában, -orvosi ellátásában, örökbeadásával, -az állatok ellen elkövetett bűncselekmények felderítésében -és a megkínzott állatok testi-lelki rehabilitásában is nagy szerepet vállal. Fő célja Kaposváron egy olyan állatmenhely létrehozása, ahol az állatok elaltatásra nem kerülnek befogadás után, és egyéb oktató és játékos tevékenységek révén kívánja a gyermekekben kialakítani az egészséges és helyes állattartás kultúráját. A napi feladatok ellátásában csak néhány ember áll rendelkezésre mindössze, akik önkéntes alapon, azaz ingyen és bérmentve állnak az egyesület rendelkezésére. Az egyesület tevékenységét nem csupán tagjai részére fejti ki, szolgáltatásait bárki igénybe veheti.

 

 

 

Támogatás az adó egy százalékával

Adószám: 18772638-1-14
Kedvezményezett: Philip Természet és Állatvédő Egyesület

Eseti felajánlások

Bankszámlaszám: Volksbank Rt. 14100110-35768149-01000004
Megjegyzés: Ezúton szeretnénk mindenkinek megköszönni az állatok és az egyesület nevében, aki az adója 1%-val támogatta és támogatja az egyesületünket!

Elérhetőség

Cím: 7400 Kaposvár,
Telefon: 06-30-968-02-18
Email: PhilipEgyesulet@gmail.com
Weboldal: philip-egyesulet.tripod.com
A szervezet nem töltött fel állat listát az oldalra...
Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Budapest

kutya gazdit keres
Surány

Gazdit keres!
macska gazdit keres
Dunapataj

kutya gazdit keres
Tárnok