bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Szervezet adatai

Futrinka Egyesület

A Futrinka Egyesület 2006-ban alakult. Az Egyesület három kiemelt fajta – német dog, magyar vizsla és a tacskó – mentését végzi, valamint az "esélytelenebb" (idős, beteg) keverék kutyákon is igyekszünk segíteni. Évente kb. 250-300 kutyát mentünk.

Sajnos rengeteg az utcán kóborló, gyepmesteri telepekre és menhelyekre bekerülő, sőt gazdája által leadott kutya, így bőven akad dolgunk. Meglepő, de sajnos igaz: bizony fajtatiszta kutya is bőven akad a megmentendő kutyák között. Ezért van szükség fajtamentő szervezetekre. A felelős állattartás elvét követve minden kutyánk ivartalanítva, oltva, féregtelenítve, chipezve, előzetes beszélgetés/ismerkedés után kerülhet gazdához.

A Futrinka Egyesület nem rendelkezik saját telephellyel: kutyáink egy része egy bérelt kennelsoron lakik, akiket hétköznaponként egy fizetett alkalmazott, hétvégenként az Egyesület önkéntesei látnak el. Itt a kutyák külön kennelekben, szigetelt kutyaházban laknak és jó minőségű tápot kapnak, s mindennap futhatnak, játszhatnak egy bekerített füves területen. Idős vagy beteg védenceinket illetve a kölyökkutyákat igyekszünk ideiglenes befogadónál elhelyezni, hogy melegben, családi környezetben lakhassanak már örökbefogadásukat megelőzően is.

Támogatás az adó egy százalékával

Adószám: 18258473-1-43
Kedvezményezett: Futrinka Egyesület

Eseti felajánlások

Bankszámlaszám: K&H Bank 10404089-49575251-57561000
Megjegyzés:

Elérhetőség

Cím: 1115 Budapest, Fraknó u.
Telefon: 06-30-383-7450
Email: info@futrinkautca.hu
Weboldal: www.futrinkautca.hu
A szervezet nem töltött fel állat listát az oldalra...
Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Üllő

macska gazdit keres
Üllő

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Debrecen

kutya gazdit keres
Debrecen