bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Szervezet adatai

Foxterrier Fajtamentés

Az önkéntes foximentő csapat a sima- és drótszőrű foxterrierek kedvelőiből állt össze azzal a céllal, hogy mentse a rossz körülmények közé került, gazdátlan és beteg foxterriereket és keverékeit. Igyekszünk mindenben segíteni az elárvult egyedeket: orvosi ellátásban, gazdikeresésben és ideiglenes befogadásban. Tevékenységünket önerőből végezzük, anyagi vagy egyéb támogatást nem kapunk semmilyen szervezettől. Sajnos a fajtát többnyire nem a neki megfelelő körülmények közt tartják, mozgásigényét nem elégítik ki, ennek következtében sok egyed utcára, vagy menhelyre kerül.

Fő törekvésünk, hogy ideális helyre/gazdához adjuk őket, egészségesen, ivartalanítva, a nem kívánt szaporulatot megelőzendő.
Másodlagos célunk a fajta megismertetése és annak elkerülése, hogy a fajtával kapcsolatos ismeretek hiánya miatt meggondolatlanul fogadjanak örökbe foxterriert. Ennek érdekében létrehoztunk egy honlapot, ahol ismertetjük a fajta igényeit, valamint hasznos tanácsokkal is ellátjuk a leendő gazdikat. Az oldalt rendszeresen frissítjük a gazdikereső foxik képeivel és leírásaival. Honlapunk segítségével már számos kutyust sikerült gazdához juttatnunk.

További célunk egy országos önkéntes segítő hálózat létrehozása, melyhez várjuk minden kedves foxirajongó jelentkezését.

Elérhetőség

Cím: 0000 Budapest, n.a.
Telefon: 0630/2409167
Email: foxik@freemail.hu
Weboldal: www.foximaxi.gportal.hu
A szervezet gondozásában lévő állatok: 42 db.
Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Vác

kutya gazdit keres
Vác

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Gyöngyöstarján.

kutya gazdit keres
Pécel