bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Gazdit keresek!

Házimacska - 2 éves nőstény, ajándékba ingyen elvihető!

Lujzi macska (törölve)!

Lujzi cicámnak keresek új otthont, és szerető új gazdit, mivel nem igazán boldog az élete a másik cicám mellett. Lujzi két éves, játékos cica, de sajnos másik cicám mellett eléggé visszahúzódóvá vált. Lujzi teljesen egészséges és ivartalanított cicus. Picit lassabban oldódik és barátkozik mint más cicák, de ha már megszokja a helyet és az embereket akkor nagyon ragaszkodóvá válik. Három hónapos kora óta lakásban él, elötte kinti cica volt. Természetesen szobatiszta.
Kacsolat adatai törölve  |  Pest 7. kerület
2014 szeptember 22.
Házimacska - 2 éves nőstény
Házimacska - 2 éves nőstény
2014-10-09 13:39
# 4

Szia Flóra,

az e-mail címem: puha.lili@hotmail.com

Üdv.: Lili

2014-10-09 11:24
# 3

Köszönöm a válaszod. Kérhetnék esetleg egy e-mail címet, hogy beszélhessünk még a cicáról? Flóra

2014-10-09 11:11
# 2

Szia Flóra,

Ne haragudj, hogy csak most válaszolok! Nem tudom, hogy Lujzi hogyan viszonyulna a két másik kisállathoz, mert mi nem tartunk más kisállatokat a lakásban. Mivel minden macska nagyon kíváncsi, és ösztönösen vadászik, ezért ha egy  kismókus kint szaladgál a lakásban várható, hogy vadászni kezd rá. Szerintem ez a macskák alapvető természetéből fakadó dolog. Egyébként Lujzi nem agresszív cica. 

Üdv.: Lili

2014-10-07 13:20
# 1

Szia, érdeklődnék, hogy a cicus hogy jön ki egyéb állatokkal (értsd: sündisznó, mókus)? Szeretnék egy cicust, de olyan kellene, aki nem agresszív, nem szedi szét a lakást és persze jól kijön a másik két kisállatunkkal. Mindkét állatunk ketrecben lakik a lakásban, és a sünit nem is féltem, de a mókus hetente párszor ki szokott jönni szaladgálni és nem szeretném, ha desszert lenne belőle.
Válaszod előre is köszönöm, Flóra

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Kistarcsa

kutya gazdit keres
fejer

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Budapest

kutya gazdit keres
Szigetszentmiklós