bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Örökbefogadás

Tacskó - 1 éves szuka

Üntyi kutya gazdira talált!

Állat helye:
Üntyi – 1 év alatti törpe tacskó szuka Fiatal, törpe tacskó szuka, nagyon szép lesz majd, bónuszban egy alázatos, ragaszkodó kiskutya. Jelenleg szőr nélkül, mert a teljes testre kiterjedő demodexét nem kezelték. Lassú a gyógyulás, és a leendő gazdinak is figyelnie kell majd, mert ha meginog az immunrendszere, megint az atkák győznek. A 8. kerületben találták. Elképzelni sem tudjuk azt a helyzetet, amikor a gazda végigköveti az állata ilyen mértékű leromlását, majd amikor már végképp reménytelen a helyzet, szélnek ereszti. Kezeljük. Üntyi, ha nem is roham léptekkel, de javulgat. Nincsenek gennyes területek a bőrén, a legtöbb részen már serked a szőre. Azért még egérszagú és kopott, de ez egy ilyen súlyos demodicosisnál nem csoda. Üntyi belekezdett az oltási programjába, már ivartalanítva van. Ha valaki vállalná így is családtagnak, Üntyi mostantól készenáll. Képek Üntyiről: http://gallery.site.hu/u/eszkulap/2019/untyi/ Üntyi oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten, örökbefogadási szerződéssel és benti tartással mehet gazdához. Kizárólag udvari tartásra egyesületünk nem ad kutyát! örökbefogadással kapcsolatos tudnivalók, jelentkezés: http://eszkulap.hu/index.php/vedenceink/orokbefogadas eszkulap2016@gmail.com
Eszkuláp Állatvédő Egyesület  |  Buda 11. kerület
2019 július 10.
Tacskó  - 1 éves szuka
Tacskó  - 1 éves szuka
Tacskó  - 1 éves szuka
Tacskó  - 1 éves szuka
2019-07-13 14:12
# 2

Kedves Érdeklődő!

Üntyi betegségéről és kezeléséről az eszkulap2016@gmail.com email címen kaphat további felvilágosítást. Az örökbefogadás menetével kapcsolatos kérdéseit is itt tudja feltenni, átfogó információkat talál róla honlapunkon az alábbi linken: 

http://eszkulap.hu/index.php/vedenceink/orokbefogadas 

Üdvözlettel, Eszkuláp Egyesület

2019-07-12 23:22
# 1

Sziasztok!Az első kérdésem,h ez az atkás betegség veszélyt jelenthet más állatok számára?A másik pedig,h hogyan lehet örökbe fogadni?

A szervezet további gazdit kereső állatai: 531 db.
Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Tatabánya

kutya gazdit keres
Kartal

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Budapest

kutya gazdit keres
Zámoly