bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Gazdit keresek!

Parson russelnek látszik, keverék - 4 éves kan, ajándékba ingyen elvihető!

Kacifánt kutya gazdira talált!

Kacifánt egy nagyon különleges, okos, szerető, aktív kutyus. Más kutyákkal is jól kijön, de a gazdája az, aki igazán boldoggá tudja tenni őt. 2016 januárjában született, foxi-uszkár keverék: bár külsőleg szinte teljesen drótos foxi, emberközpontú jelleméből érződik, hogy uszkár felmenőkkel is rendelkezik. Egészséges, szívféreg-negatív, chipezett, ivartalanított. Kacifánt élete nehezen indult, elsőre nem találta meg az igazi, szerető családot, kevés törődést és nevelést kapott. Mióta megérkezett hozzánk, bebizonyította, hogy ha megkapja a megfelelő figyelmet, igazán jól tud viselkedni, és nagyon sok boldogságot adhat. Eleinte szinte mindenre felmászott, sok mindent megrágott és a hisztik is gyakoriak voltak, 10 hónap közös munka után mára igazi társsá vált: szépen sétál, 90%-ban behívható, szófogadó és nagyon-nagyon szerethető kutyus, aki imád az ember közelében lenni. Tele van energiával, folyton játszana mindennel és mindenkivel (más kutyákkal és emberrel egyaránt). Rettentően élvezi, ha feladatot kap, ha kommunikálnak vele. Nagy a mozgásigénye, de elég egy labda, slag, pokróc vagy bármi, ami után szaladhat, vetődhet, amivel birkózhat vagy kötélhúzhat. Olyan gazdit keresünk Kacinak, aki értékelni tudja különleges természetét, aki aktív életet él, sok időt tud vele tölteni (Kacifánt kutyabarát munkahellyel is 100%-ig kompatibilis :)), csak úgy hagyja magára, ha előtte jól lemozgatta (bizony ha ez elmarad, Kacifánt hajlamos a rosszalkodásra, illetve hangos panaszkodásra). Olyan gazdit, aki kellően erős személyiség, nem hagyja, hogy Kacifánt átvegye a vezetést, és szívesen folytatná a nevelését. Egy azonban biztos: aki rászánja az időt és törődést, az egy hihetetlenül szórakoztató, különleges, ragaszkodó, szeretetteli, csupa szív társra lelhet Kacifántban. Kaciról érdeklődni Takács Katinál lehet a 06 70 223 64 76-os telefonszámon vagy a kasznakata@gmail.com e-mail címen.
Kacsolat adatai törölve  |  Pest 15. kerület
2020 június 14.
Parson russelnek látszik, keverék - 4 éves kan
Parson russelnek látszik, keverék - 4 éves kan
Parson russelnek látszik, keverék - 4 éves kan
Parson russelnek látszik, keverék - 4 éves kan
2022-12-20 11:03
# 2

Kedves Ágnes, Kacifant már gazdis, csak elfelejtkeztem erről a régi hirdetésről, törlöm is most. Üdvözlettel, Sarolta 

2022-12-19 23:27
# 1

Kedves Sarolta!

Egyre inkább érik bennem a gondolat, hogy legalább egy mentett kutusnak otthont adjak, hiszen annyian várnak erre...Két border collieval élek, akiket babakoruk óta nevelek, 3 ill. 2 évesek.

Érdeklődnék, hogy milye súlyú, méretű a kutyus?

Azért fontos, mert előfordulhat, hogy néha hátizsákban kellene vinnem, mert bárhol nem hiszem, hogy egyelőre együtt tudnám őket pórázon vinni. Ha van több időm, a városi sétára őket is külön-külön viszem Bár  iztosan ezt is meg lehet tanítani majd idővel.

Nagyon tetszik minden, amit leírtak róla, de tényleg kisebb kutyust merek csak vállalni harmadikként. Az egyik borderem kifelyezetten nagy, 27 kg, pedig nem túlsúlyos.

Ezen kívül még az érdekel, mennyire ugatós, mert lakásban élünk, de természetesen minden nap többször sétálunk, túrázunk, agilityzünk. Füves udvar is van, ez is jól használható fárasztásra.

Előre is köszönöm a válaszát.

Üdvözlettel: Lődi Ágnes

A felhasználó további gazdit kereső állatai: 1 db.
Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Budapest

kutya gazdit keres
Budapest

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Budapest

kutya gazdit keres
Budapest