bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Gazdit keresek!

Németjuhász - 2 éves szuka, ajándékba ingyen elvihető!

Gina kutya (ivartalanítva)

Gina csodaszép 2,5 éves nj. szuka kutyus, aki 2013.11.23-án került a gondozásunkba. Néhány héttel ezt megelőzően találtuk Gyálon kóborolva és akkor szerencsésen megtaláltuk a gazdáit. A kutyus akkor visszakerült hozzájuk, de már akkor egyeztettünk a családdal, hogy ha nem tudják tovább tartani, akkor átvesszük tőlük a blöik. Az élet úgy hozta, hogy a segítségünket kérték, és fájó szívvel, de alapítványunk gondozására bízták kedvencüket. Gina november közepén ivartalanításra került, és most már teljes jogú gaszdikeresőnk lett. Jelenleg oltva, chippel, ivartalalanítva várja új befogadója jelentkezését.
ÉletHang Alapítvány, 70/362-8958  |  Gyál
2014 január 9.
Németjuhász - 2 éves szuka
Németjuhász - 2 éves szuka
Németjuhász - 2 éves szuka
2014-04-04 22:54
# 2

Kedves Alapítvány!

A gazdikereső oldalon találtam Ginát, a német juhász kislányt. Szeretnék több infót kapni a kutyusról. Például gyerek és többi kutya kompatibilitásáról. Két gyermekem van és négy sealyham terrierem. Családunk két hónapja vesztette el öreg labi lányunkat, és sajnos be kell látnunk, hogy a mi portánkon szükség van egy nagytestű kutyusra. Igen kellemetlen meglepetés ért a napokban, szembe jött velem a szomszédom a saját garázsomban az akkumlátor töltőnkkel a kezében.

Várom válaszát. Üdvözlettel: Mladoniczky Csilla www.sealyham.hu 30-2728252

2014-01-11 14:06
# 1

üdv . eltünt a kuvasz kutyám és itt látom ezt a gyönyörünémet juhász kutyát szeretném ha ez az enyém lenne hogy lehet ezt hozám el jutatni mivel én beteges vagyok kocsinknincs de márén most bele szeretem ebbe a kutyusba ugyan is szeretem a nagy kutyákat várom válaszukat köszönetel

A felhasználó további gazdit kereső állatai: 1 db.
Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Komárom

kutya gazdit keres
Komárom

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Budapest

tengerimalac gazdit keres
Budapest