bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Gazdit keresek!

Labrador - 10 hónapos kan, ajándékba ingyen elvihető!

Morzsa kutya

INGYEN ELVIHETŐ Gyönyörű, szeretetre vágyó és végtelen szeretetet nyújtó labrador kutyámtól kell megválnom betegség miatt, szeretetteljes családra lenne szüksége minél hamarabb, mivel mozgásigénye nagy, egy kertes ház az egyedüli lehetséges megoldás számára. Kitűnő házörző, éber és csak gazdáiért él. Nevelhető és fogékony, ismétlem türelemre és szeretetre van szüksége. Valóban különleges szépségű kutya. Pest megyében, Vác-Göd-Dunakeszi térségben keresek számára otthont.
Attila Bankuti, 06705663845  |  Sződliget
2015 október 5.
Labrador - 10 hónapos kan
2015-10-07 23:05
# 7

Akkor elnézést kérek, nekem a hölgy, Erzsike avval jött sopánkodva hogy nem kell a kutya Önöknek, hogy nem fogják tudni megszokni a kutyát a többi állatai és hogy lemondtak róla!!! Nekem ez az információ érkezett!

Akkor máris elnézést kérek Öntől és akkor legyen szíves kizárólag velem tárgyaljon, holnap ÉN hívom fel Önt innen külföldről és megbeszéljük a részleteket, a hölgy akivel beszélni tetszett kissé nagyon aggályos és ez nem segít egy tárgyalásban.


Köszönöm kedves válaszát és holnap beszélünk ha Önnek is megfelel.

Szívélyes Üdvözlettel!

Attila

2015-10-07 22:54
# 6

Kedves Attila! Nem mondtunk le a kutyusról,csak kérdeztem a hölgytől hogy hogy viszonyul más állatokhoz,de eszembe sem jutott lemondani róla!!! :-(  A hétvégén szerettük volna megismerni őt! :-(  A profilképen az unokám a szomszéd kutyájával látható,mivel a mi öreg kutyusunk már nem játékos,így a szomszédba jár játszani a kutyával! Szívből sajnálom ,de nagyon félre értett valamit! :-( 

2015-10-07 22:41
# 5

Kedves Katalin

Megmondom őszintén nagyon sértve érzem magam több okból is Önnel szemben.

Mindenekelőtt mert mivel Facebook barátok vagyunk (voltunk) és a kutyáról velem tárgyalt, elvártam volna hogy bármilyen információt velem is megosszon sőt főleg azt ha lemond a kutyáról akkor azt velem közölje elsőként mert én közben lemondtam a többi érdeklődőt.

Ne haragudjon de Önben mivel felnőtt emberrel és nem gyermekkel tárgyaltam eddig, az a kérdés merül fel bennem hogy eddig nem tudták hogy állataik vannak és hogy egy kutya, pontosabban: ez a kutya nem jöhet szóba bár mint írta pontosan ugyanilyen labrador kutyájuk volt?

Már ne is haragudjon de ez nem volt korrekt az Ön részéről. Ön tudta hogy állatai vannak, azt is tudja hogy egy kutyát főleg ilyen fiatal korban nevelni kell és ha bármilyen kutyát fogad is be, annak is időre lesz szüksége hogy megszokja az új környezetet. Ön úgy döntött hogy lemond Morzsiról anélkül hogy megkérdezte volna, hogy jön ki a kutyám a többi állattal ugyanis kitűnően kijön úgy a cicákkal mint a többi kutyával, nagyon barátságos a gyerekekkel szemben is és van egy hatodik érzéke hogy kivel hogyan játszhat és meddig mehet el, ezt a szomszédaim is tanusÍtani tudják hiszen hónapok óta az ő állataikkal is jó kapcsolatban van. Napokig beszélgettünk a kutyusról Önnel és én valóban azt hittem Ön felelősségteljesen és meggondoltan, meggyőződéssel írt nekem. Abban hittem hogy Ön mielőtt írt nekem, a kutya kérdést jól meggondolta és megbeszélte kedves Férjével és Családjával. Azt sem tette meg hogy eljöjjön és legalább megismerje az állatot, mert rögtön megszerette volna.

Nekem külföldről nagyon nehéz felmérni kiben bízhatom meg és az Ön kedves levelei nagyon jó benyomást keltettek bennem. De az hogy egy sorban sem tájékoztat arról hogy ismeretlen okokból, a kutya meglátogatása nélkül lemond róla, ezt nem tudom és nem fogom megérteni. A legjobbakat Önöknek, nem hiszem hogy további magyarázkodásra szükség lenne azért is mert ez az egész teljesen abszurd, megbeszélünk valamit, megegyezünk és egy hirtelen döntéssel lemondanak a kutyáról anélkül hogy nekem egy sorral ezt közölték volna.

A kutya nincs beoltva, akinek kifizettem a pénzt hónapokkal ezelőtt Sződligeten azt hazudta hogy beolttatta de ez mint utólag kiderült, nem volt igaz. Én, ha ez a probléma, be tudtam volna oltatni már holnap reggel de addig nem tettem meg amíg nem találunk neki egy családot mert nem a kutya igazoló könyvén nem állhat az én címem ami nem felelne meg az  igazságnak.

Ez és nem más volt az ok arra hogy eddig nem történt meg a beoltás.

Most látom hogy a profil fotóján egy németjuhász kutya van 8 órája ami arra enged következtetni hogy már találtak kutyát. De ezt illő lett volna megírni őszintén.

Bánkúti Csaba Attila

2015-10-06 15:41
# 4

Kedves Katalin!


Nagyon örülök válaszának és láttam szép fotóit Facebook-on is, én azt mondom hogy a kutya, Morzsika az Önöké, nem is keresek más családot, az Önök szeretete az állatok irányában nagyon meghatott és tudom hogy Morzsi nagyon boldog lesz Önökkel. Erre vágytam én és Anyám hogy boldog élete legyen és egy családnak sok örömet okozzon mert nagy teste ellenére nagyon aranyos, hízelgő és nem érdemli meg az egyedüllétet mivel minden éjjel sír a gazdája után, egyedül.

Tehát legyen szíves felhívni a 06-70-566-3845-ös telefonszámot és elmondani hogy megegyeztek velem, a kutyát Önöknek ajándékozom és megállapodhatnak mikor vihetik el. Nagyszerű lenne ha Anyám néha láthatná is, persze csak ritkán de a család akivel él több autóval rendelkezik és biztos meg tudják oldani hogy meglátogassák, ők is nagyon megszerették de kis kertjük miatt nem fogadhatták el.

Felveszem Önt a Facebook barátaim közé még ma.

Szívélyes üdvözlettel!

Attila

2015-10-06 01:14
# 3

Nagyon örültem a válaszának,és köszönöm szépen! Mi Erdőkertesen élünk,mi is állatvédők vagyunk,így több befogadott állatunk van. :-) Cicák,pipik,teknősök,és 3 kecskénk is van. 2 évvel ezelött halt meg az önökéhez hasonló labrador keverék kutyusunk,akit kölyökként fogadtunk be,és 12 évesen,öregen távozott tőlünk! :-(   -amikor megláttam az önökét,azonnal beleszerettem.A férjemmel és kicsi ( 6éves)unokánkkal szívesen elmennénk megismerkedni a kutyival,amit kölcsönös szimpátia esetén nagyon szívesen befogadnánk. Természetesen bármikor meglátogathatná az édesanyja,vagy akár el is vinnénk hozzá látogatóba! :-) Fészbukon ha ismerősnek jelöl,megnézheti a képeinket,a kertünket,az állatainkat! A nevem : Vinczéné Angyal Katalin.

2015-10-05 22:15
# 2

Kedves Vinczéné!

Köszönöm érdeklődését, az üzenetben található telefonszámon (06-70-5663845) érdeklődhet és beszélheti meg az általam megbízott hölggyel a találkozás és a kutyával való megismerkedés lebonyolítását mivel én külföldön lakom.

Szükségem van viszont megtudni hogy Önök pontosan hol élnek mivel engem a Vác-Göd-Dunakeszi zóna érdekel elsősorban mivel szeretnénk maximális garanciát kapni arról hogy a kutya jó kezekben lesz és esetleg néha Anyám aki bár beteg mégis arra vágyik hogy néha, ritkán de szeretné meglátogatni a kutyust ha pár percre is. Ezért van fontossága annak hogy hol lesz a kutya tartózkodása.
Erre különösen nagy hangsúlyt fordítunk mivel állatvédők vagyunk.

Lényeges és elengedhetetlen feltétel az hogy tágas kerttel rendelkezzenek mert a kutya mint írtam nagy mozgásigényű és fiatal kora miatt is kis térben nem érzi jól magát. Nevelésre van szüksége mert Anyám nem tudott vele kellőképpen foglalkozni és mivel fajtiszta, nagyon okos állatról van szó aki jelenleg kicsit fegyelmezetlen, de kitűnő házörző és tele van szeretettel és sok sok szeretetre vágyik, dajkálásra nagy mérete ellenére.


Remélem megkapom esetleg a hölgyön keresztül vagy itt emailben a kért információkat és ha megegyezünk, minden további nélkül elvihetik a kutyát, persze számoljanak avval hogy legalább 2 órát kell a kertünkben eltölteniük hogy a kutya bizalmát megszerezzék mert elsőre nem barátkozó típus, valódi házörző. De aki elkíséri Önöket hozzá segíteni fog mert csak rá hallgat és minden rendben lesz, a kutya ingyen elvihető. Nincs beoltva tehát ezt Önöknek kell majd intézniük.

A kutya Sződligeten található, a központban. Részleteket a legközelebb adok.

A legjobbakat kívánom Önöknek és várom válaszukat.


Attila G. Bankuti

2015-10-05 18:36
# 1

Üdvözöllek! Érdeklődnék meg van-e még a kutyi? -szeretnénk őt meglátogatni,megismerni! :-)

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Vértesboglár

kutya gazdit keres
Vértesboglár

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Pécs

kutya gazdit keres
Püspökladány