bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Gazdit keresek!

Amstaff - 2 éves szuka, ajándékba ingyen elvihető!

MARILYN kutya gazdira talált!

MARILYN: amstaff mix/szuka/közepes testű/szül.kb 2017. Marmagasság: kb 50 cm Súly: kb 30 kg Oltva, chippelve, április 29-én ivartalanítva Marilyn egy különleges szépségű amstaff kislány, aki ráadásul jó lelkű is. Emberekkel nagyon barátságos, nincs rossz tapasztalatunk gyerekekkel kapcsolatban sem, viszont mivel bitang erős, egészen picik mellé nem ajánljuk. Láncos kutya volt, így a pórázon vezetés nem okoz problémát számára, viszont fel kell készülni arra, hogy ha sietni támad kedve, felszántja a földet. Testfelépítése számomra csodálatra méltó, széles, vaskos, extrém izmos, kidolgozott, művészien formált idomokkal áldotta meg az Ég. Lelki szemeim előtt látom, hogy mennyire szeretne sportolni, egy futópadon tekerni a kilométer számlálót, és milyen büszke lenne gazdája rá, mondjuk egy megnyert súlyhúzó verseny végén. Marilyn nem udvari dísz. Nem alkalmas arra h egy kertben céltalanul, csak úgy legyen. Ő egy aktív, sportos kutya, akinek agyilag és fizikailag is szüksége van munkára, feladatra, tréningre, tanulásra. Marilynt altatás céljából adták le a menhelyre. Gazdája mondott le róla. Az ok mindösszesen annyi volt, hogy túl erős. Ugye ez nem lehet ok arra, hogy örökre elaludjon? Marilyn esélyt kér arra, hogy bizonyíthasson… Ő nincs bekattanva, barátságos, alakítható, rendkívül impozáns bull kislány. Szemet gyönyörködtető testalkata, fehér buci feje, szerelem kell legyen első látásra. Ha nálad működik a varázslat, kérlek jelentkezz!
Kacsolat adatai törölve  |  Szolnok
2019 április 18.
Amstaff  - 2 éves szuka
Amstaff  - 2 éves szuka
Amstaff  - 2 éves szuka
Amstaff  - 2 éves szuka
Amstaff  - 2 éves szuka
2019-04-22 18:47
# 3

Szia értem, gondoltuk hogy nem ilyen egyszerű, azt meg hogy pénzbe kerül az örökbe fogadás, azzal nincs semmi gondunk. Szeretünk volna beszélni, és megnézni a kutyust. Na de  ha nem akkor nem, mondjam el miért szeretnénk pont öt örökbe fogadni az sokk szempontból állt össze. De ezt nem így szeretnénk felvazolni, azt hogy pedig hova került volna a kutyus arról nem mondanék semmit így, ez nem másra tartozik sztem. Személyesen ellkel jönni és megnézni a körülményeket,  Ujjonan vásárolt, nagy kertes családi házunkban kellet volna a kutyus. 

2019-04-22 18:34
# 2

Szia! Ne haragudj, de nem így működik a dolog. Minimum egy telefonhívás, akkor elmondtam volna, hogy egy bemutatkozó levelet kérünk, amiben legalább 10 mondatban megfogalmazod, miért szeretnéd őt örökbe fogadni, hova és stb, majd legalább kétszeri látogatást, ismerkedést várunk el. Az örökbefogadás pénzbe kerül és szerződéssel fogadható örökbe, akkor és csak akkor, ha a menhely vezető a személyedre rábólint. Tehát semmiképp ne indulj el holnap érte, bárhol is lakj, mert ez nem lesz sikeres hadművelet. 

2019-04-21 17:17
# 1

Sziasztok 2019 04 23. érte mennénk.

A felhasználó további gazdit kereső állatai: 158 db.
Gazdit keres!
kutya gazdit keres
VÁC

kutya gazdit keres
Pócsmegyer

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Budapest

kutya gazdit keres
Pápa