bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Gazdit keresek!

Keverék - 2 éves szuka, ajándékba ingyen elvihető!

Műzli kutya gazdira talált!

Műzli, ez az aranyos, 2 év körüli, kis termetű szuka (keverék) kutya,bekerült az ózdi gyepmesteri telepre. Nagyon cuki,kedves,pórázon gyönyörűen sétál ő is.Minden kis báj benne van,ami a kanapé kutyusokra jellemző.Érthetetlen,hogy neki még nincs gazdija.Sürgősen gazdit keresünk neki! A törvény által előírt chip és oltás árát a jövendőbeli gazdának kell kifizetnie. Tel: 06 70 325-2625, ha foglalt hívd később,vagy hagyj egy üzenetet,hogy melyik kutya miatt kerested! Visszahív.
Kacsolat adatai törölve  |  Ózd
2019 június 2.
Keverék - 2 éves szuka
Keverék - 2 éves szuka
Ildi 1953  re: Rita #1
2019-06-05 22:19
# 2

Kedves Rita!

Köszönjük szépen az érdeklődését! Műzli úgy néz ki, hogy amennyiben nem jön közbe semmi, hétfőn gazdihoz utazik. Szeretném a figyelmébe ajánlani a többi hirdetésemet is. Az ózdi gyepmesteri telepre bekerült kutyákat hirdetem. Van egy hasonló kutyusunk ,mint Műzli. Ő Drazsé egy 6 év körüli kis kan kutya. Ha fent van a Fb-n, akkor ha megkeresi az ózdi ebtelep oldalát, ott mindig szebbnél szebb kutyusok vannak.. A napokban került be még egy aranyos kutyus. Ő Bonbon 1 év körüli kis szuka kutya. Ő még a hirdetéseim között nem látható, mert még nem volt időm felrakni. Úgy tudom, hogy Ő kis termetű és nem is fog megnőni.  Általában a hét végén frissítem a hirdetésekt, úgyhogy ha nem találja meg az oldalt, akkor itt a hirdetéseim között az összes telepen lévő "kutyánkat" megtalálja. Ha találna egy megfelelő kutyát, akkor a hirdetésben megadott telefon számon érdeklődhet. Ha vem veszi fel.akkor kérem, hogy hagyjon egy üzenetet,hogy melyik kutya miatt kereste. Nagyon sok kutyus sorsát intézi a társam,ezért türelmét kérjük! Ahogy lesz egy kis ideje, vissza fogja hívni.

Nagyon sok sikert kívánok!

Üdvözlettel:Tóth Istvánné

2019-06-05 14:28
# 1

Kedves Ildi! Müzliről szeretnénk érdeklődni. Megvan-e még, és hogy kaphatnánk - e még fotókat róla. Kistermetű kutyust keresünk a már meglevő közepes termetű Maszat kutyánk mellé, kinti-benti tartásra. Köszönöm válaszát! Üdvözlettel : Paukovits Rita 

A felhasználó további gazdit kereső állatai: 663 db.
Gazdit keres!
macska gazdit keres
Budapest

kutya gazdit keres
Vác

Gazdit keres!
macska gazdit keres
Debrecen-Felsőjózsa

kutya gazdit keres
Becske