bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Gazdit keresek!

Keverék - 8 éves szuka, ajándékba ingyen elvihető!

Susnya kutya (ivartalanítva)

Gondos gazdáját keressük szeretett kutyusunknak!!! Költözés miatt sajnos nem tudjuk megoldani a kutyánk további gondozását,és természetesen menhelyre nem szeretnénk semmiképp beadni,igy ezuton is probálunk Neki uj gazdit találni. Nagyon szerethető fajta,nyugodt,csendes. Természetesen sürgős lenne,de ez tudjuk nem ilyen egyszerű. Nőstény kutyus,de ivartalanitva lett,chippelve,oltva. Ha ezen mulna,az étkeztetéséhez is hozzájárulok! Csak felelősségteli szerető gazdit szeretnénk!!!
Garbacz Imre, 0630-331-8227  |  Dömös
2014 november 30.
Keverék - 8 éves szuka
sissy  re: Imre75 #3
2015-02-04 17:58
# 4
sissy
sissy

Szia!Köszönöm a gyors választ.Ha tudsz küld még képet a következő email címre:schmuckne@gmail.com

Nekem egy hat éves szálkás szörű fiú tacskóm( Ricsi) van,akit imádok!Emellett van itthon tyúk,papagáj,nyúl,galamb és egy gyönyörűséges ló akit Bárónak hívnak.Szeretnénk a kutyánk mellé még egyet tavaszra.Sajnos a férjem túl öregnek tartja a Tiéteket,de ha küldesz fotókat akkor talán....na és az én kis kutyámmal is össze kéne hozni hogy reagálnak egymásra.....de előszőr a férjemet kéne megpuhítani...na meg kertes házban élt e v. benn lakott...jó házörző e ezek érdekelnének ha nem fárasztalak vele.Sajnos nem ígérhetek előre semmit...de légyszí válaszolj és küldj képet.

Köszi:Szilvi

Imre75  re: Imre75 #2
2015-02-04 14:46
# 3

Ja termete...nem nagy,inkább kissebb. Egy tacskónál nagyobb,de egy spánielnél kissebb sztem.

Imre75  re: sissy #1
2015-02-04 14:44
# 2

Szia! Igen sajnos megvan még....csak amiatt sajnos,mivel Mi nem tudunk Vele lenni,és egy ember van megbizva az etetésével,ami kezd sajnos teher lenni az illetőnek is,érthető okokból....

Hát van még pár kép rola,réggebbiek is,de őszintén még most is ugy néz ki.:-) email cimre ha kell tudok küldeni. Egyébként volt neki egy párja...másik szuka...aki kb egy éve elpusztult. Nem hiszem,hogy gond lenne egy pár Neki,de ezt igy nehéz megmondani.

Üdv! Imi

2015-02-04 12:35
# 1
sissy
sissy

Szia!

Éedeklődöm meg van még a kutyus?Mekkora termetű van e több kép róla.Más kutyával együtt tartható e?

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Budapest

kutya gazdit keres
Szigetszentmiklós

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Komárom

kutya gazdit keres
Komárom