bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Örökbefogadás

Keverék - 1 éves kan

Pille kutya gazdira talált!

Állat helye:
Pille a neve és nem könnyű az élete. Míg más készült az ünnepekre és fényben úszott a lelke, addig őt leadták a gyepmesteri telepre. Pedig olyan ártatlan és tiszta, mint fehér bundája. 1 éves kan kutya és már fél, bizonytalan, hiszen minden idegen és rideg. Hol van ő most a világban? Tekintete ennek ellenére olyan kedvességet és melegséget sugároz, mint aki még nem adta fel. Reménykedik, hogy ez csak valami rossz álom, egy átmeneti állapot. Tegyük véglegessé Pille sorsát! Legyen pillekönnyű az élete és olyan érintetlen a rossztól, mint az első leesett hó. Segítsetek megosztásokkal, hátha eljut Pille híre leendő gazdijához!
2020 január 1.
Keverék - 1 éves kan
Keverék - 1 éves kan
Keverék - 1 éves kan
2020-01-03 21:19
# 2

Kedves Érdeklődő!

Először is, nagyon sajnálom, hogy előző kutyusa elment, őszinte részvétem.

Mint Pille leírásában is említettük, őt egy hajdúsági gyepmesteri telepre adták le. Mi, a Puli Állatvédő Egyesület nevében, segítünk az ottani kutyáknak gazdit találni, de nem tudunk róluk sokat, a viselkedésükről, jellemükről sem. Mert oda leadja a gazdi, mi később tudunk róluk és így igyekszünk segíteni rajtuk, gazdikeresésben. De helyhiány miatt nem tudjuk kihozni onnan őket. a menhelyünkre. Ezért nem tudjuk, hogy lakásban volt-e, hogy viselkedne, stb. A gyepmesteri telepen pedig nincs ilyen irányú megfigyelés. :(

Így azt tudom tanácsolni, hogy a lenti fontos információkat olvassa át és amennyiben tovább érdeklődik Pille iránt, a megadott email címre (orokbefogadas.puli@gmail.com)  írjon egy bemutatkozó levelet és Pille nevét és hogy szeretné esetleg próbaidőre befogadni. Vagy először csak eljön és megnézi. A lényeg, hogy ezen az email címen induljon el Pille irányába. 

Köszönettel: Tóth Erzsébet Puli Állatvédő Egyesület önkéntes tagja.

FONTOS INFORMÁCIÓK⚠️ örökbefogadással kapcsolatban!

➡️A gyepmesteri telepeken lévő állatok nagy része rosszul szocializalt, félős vagy ismeretlen előéletű. Mindenképp hozzáértést és felelős gondolkodást igényel mielőtt örökbefogad valaki! A kutyák kizárólag oltva, chipelve, ivartalanítva vagy ivartalanítási kötelezettséggel, szerződéssel elő - és utókontrollal fogadhatóak örökbe és kizárólag családtagnak! Kerti "dísznek", láncra és ugatógépnek NEM ADUNK ÁLLATOT! Aki ilyen célra szeretné kérjük ne is raboljuk egymás idejét! Az állatok örökbefogadási díja a veszettség oltás +chip (+ ivartalanítási költség megbeszélés szerint). Szerződésünk az állatok egészségvédelme érdekében kötelezi az örökbefogadót a veszettség oltás mellett a kombi oltás évenkénti megismétlésére és tiltja az állatok szervezet tudta nélküli tovább adását és eutanáziáját. Kérjük fentiek tudomásul vételét! Köszönjük!

➡️Örökbefogadással kapcsolatban kizárólag az alábbi email címen lehet érdeklődni :
orokbefogadas.puli@gmail.com

2020-01-03 18:56
# 1
lilia113
lilia113

T. Cím!

Szeretném megkérdezni, hogy a kutyus talált már gazdit? Én szívesen befogadnám, volt már kutyusom skót juhász, de sajnos tavaly elment. Budapesten lakom, nem tudom lehet-e lakásban tartani, csak akkor érdekelne.

Köszönöm szíves válaszukat

Üdv. Kovács Lászlóné

A szervezet további gazdit kereső állatai: 151 db.
Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Miskolc

kutya gazdit keres
Tárnok

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Bátonyterenye

kutya gazdit keres
Gyönk