bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Gazdit keresek!

Tacskó - 5 hónapos szuka, ajándékba ingyen elvihető!

Holly kutya gazdira talált!

Sajnos költözés és munkarendi változás miatt idő hiány ami miatt az örökbe adás mellette kellett döntenem. Szeretném ha azt kapná amit érdemel. Időt és játékot. Szobatiszta, barátságos és gazdi szerető kis jószág. a kötelező oltásai már megvannak. imád sétálni es nagyok okos szófogadó.
Kacsolat adatai törölve  |  Várpalota
2024 június 1.
Tacskó  - 5 hónapos szuka
Tacskó  - 5 hónapos szuka
Tacskó  - 5 hónapos szuka
2024-06-06 16:22
# 4

Kedves Bogi!

Sikerült megoldani hamarabb is a kutyus felügyeletét, így korábban is el tudom hozni ha esetleg még gazdikereső. :)

2024-06-04 22:07
# 3

Kedves Bogi!

Köszönöm a gyors választ, örülök, hogy jól kijön más kutyusokkal és gyerekekkel is. :) Szívesen elhoznám őt, mennyire sürgős a gazdi keresés? Én július 5-ig dolgozom, így július 5-én vagy 6-án tudnám elhozni, így biztosítani tudnám neki, hogy ne legyen egyedül órákat otthon.. Nem tudom egyébként szokott e egyedül lenni valamennyit. Illetve még azt szeretném kérdezni, hogy a kutyus szülei felől tud esetleg valamit?

Köszönöm!

Szimi

2024-06-03 03:27
# 2

Kedves Szimi. 

Holly egy hihetetlen különleges kutyus. Az elején félénk. de nagyon hamar meg barátkozik. Ez igy van más kutyikkal mind emberekkel. Ma látta a kereszt fiam másodszor. És őrizte. egy igazi védelmező kutyus még ha apró is. A többi kutyusokkal pedig játszani szeretne. kezdeményez. Gyönyörű teremtés. Szeressétek ő pedig viszont szeret titeket mindennél jobban. És ez az igazság.

2024-06-02 23:13
# 1

Kedves Bogi!

Szeretnék érdeklődni Holly iránt, így feltennék pár kérdést vele kapcsolatban. :) Hogy jön ki a gyerekekkel és más kutyákkal? Mi egy nagyobb fiú kutyus mellé keresünk társat, aki szereti a lány kutyákat (ivartalanítva van) és van két kis gyermekünk. Köszönöm előre is!

Szimonetta

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Paks

kutya gazdit keres
Paks

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Vác

kutya gazdit keres
Nyírpazony