bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Gazdit keresek!

Falusi keverék kan, ajándékba ingyen elvihető!

122 hónapos kutya alom

Falusi szerelem kutyusok új gazdit keresnek Félév körüli keverék kutyák ideiglenes befogadóktól elvihetők külön-külön és együtt is. A kutyusok a szükséges oltásokat és chipet már megkapták. Jókedélyű, játékos állatok, gyerekekkel barátságosan viselkednek.
Csutorka Gábor, 309400782  |  Buda 3. kerület
2014 október 9.
Falusi keverék kan
Falusi keverék kan
Falusi keverék kan
Falusi keverék kan
Falusi keverék kan
Falusi keverék kan
Falusi keverék kan
2015-09-22 17:33
# 3

Üdvözlöm !

Széll Gábor vagyok 50 éves egyedül élek Budakalászon  egy kertes házban szeretnék egy kutyát aki ha napközben dolgozok őrzi a házat kibírja hogy amíg dolgozok  egyedül van . Van három fiú gyermekem már elég nagyok 20 16 13  évesek akik rendszeresen járnak hozzám. A kutyus szeresse a gyerekeket mert ők is szeretik az állatokat.Eddig kutyát még nem tartottam de voltak vadászgörényeim amerikai patkánysikló tengeri malac én is szeretem az állatokat kezdésnek egy könnyen kezelhető fajtát szeretnék max. közepes termetűt. Ha esetleg tudna ilyen kutyát megköszönném .

Üdv. Széll Gábor

2014-10-20 23:39
# 2

Nagyon örülünk, hogy Vendel ennyire állatszerető gazdihoz került, és ilyen hamar megszokta új helyét. Hiszem, hogy sorsa felől nyugodtak lehetünk. Jó érzés tudni, hogy ennyi örömet okoz valakinek az a pár hónapja még otthontalan kis jószág, akit kimerülve, kiéhezve testvérével együtt befogadtunk. Bárcsak minden kutyusra rátalálna egy ilyen gazdi! 

Vidám együtt töltött éveket kívánunk! :)

Gáborék

2014-10-20 18:39
# 1

Sziasztok!

 

Vendel új gazdija vagyok. Egy nagyon aranyos bűbájos kutyát kaptam Gáborék segítségével. Szófogadó mikor sétálni megyünk, lábamnál jön, póráz nélkül első szóra odajön nagyokat játszik új barátaival. Mióta nálam van nem ugatott, még de majd szerintem fog, ha jobban megismerkedik a környezetével. Egész éjjel szótlanul a helyén aludt a nappaliban. Állandóan a lábamnál jön, bármerre megyek vigyázz rám. Ebédnél 1 percre magára maradt és megette az ebédem maradékát a kisasztalról: D IMDÁDOM ŐT! Gáboréknak még egyszer ezer köszönet Vendelért, és akinek lehetősége van, az fogadja örökbe a testvérét. És végül, de nem utolsó sorban Gáboréktól egy korrektül ellátott kiskutyát kaptam benne a Chip és az összes oltás és Ők ezért egy forintot sem kértek, sőt némi élelmet is kapott Vendel útravalónak. Ezer hála és köszönet érte.

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Paks

kutya gazdit keres
Paks

Gazdit keres!
macska gazdit keres
Üllő

kutya gazdit keres
Biatorbágy