bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Gazdit keresek!

Border collie - labrador - 3 hónapos szuka, ajándékba ingyen elvihető!

Tea kutya gazdira talált!

Családi okok miatt fájó szívvel meg kell válnom kiskutyámtól. Szeretnék neki nagyon jó helyet találni, kertes ház, nagy udvar, sok szeretet.
Kacsolat adatai törölve  |  Mór
2020 június 9.
Border collie - labrador - 3 hónapos szuka
Border collie - labrador - 3 hónapos szuka
Border collie - labrador - 3 hónapos szuka
2020-06-09 22:45
# 2

Kedves Brigi!

Lőrinc vagyok 16 éves. Kicsit több mint 1 éve elhunyt szeretett kutyánk. Már nagyon hiányolunk egy kutyát a házunkból és 1 hónapja költöztünk az új házunkba ahol 9000 négyzetméteres telek áll a kutya rendelkezésére. Már egy ideje keresgélek egy border collie után. Végre találtam egyet amit örömmel láttam az volt az első, hogy rohantam apukámhoz lehet-e róla szó hogy örökbe fogadjuk. Már 2-3 éve egy border collie kölyköt szerettem volna. Miután elkezdtem írni a levelet akkor vettem észre, hogy valaki mar jelentkezett az örökbe fogadásra. De azért én is írok, hátha. 

Teat akar a holnapi nap folyamán eltudjuk hozni.

Előre köszönöm, Lőrinc!

2020-06-09 21:53
# 1

Kedves Brigitta!

A nevem Lilla Bestehorn, Nemetorszagban, egy Magdeburghoz közeli faluban elek a ferjemmel es a 8 eves orosz-kek cicankkal. Jo par evig volt kutyam, amikor meg Magyarorszagon laktam, par eve, 16 evesen pusztult el, egy Staff-Pitbull-keverek volt. Boci. Nagyon imadtam. Mar regota szeretnenk  a ferjemmel is egy kutyat, csak vartunk a megfelelo korulmenyekre.. Most, hogy hazban elunk, kerttel, egy nyugodt helyen, es a munkahely is megendedi, hogy kutyat vigyunk magukkal, vegre nekilathatunk a keresesnek. 

Veletlen akadtam ra a hirdetesre, nekunk nagyon szimpatikus a kutyod. Julius kozepen hazamegyunk Magyarorszagra egy hetre. Ha nincs ellenedre, szivesen orokbe fogadnank Teat. Edesanyam es Edesapan, illetve a Batyam Magyarorszagon el, ok addig is el tudnak hozni, amig mi megyunk, ha surgos lenne Tea költözese.

Sajnos nincsen magyar telefonszamom, de itt vannak azert az Anyum adatai, illetve, vele tudnal telefonalni is, ö is involvalva van mindennel kapcsolatban:

Dr. Balogh Katalin: 06-30/371-9377

Az en telefonszamom: 0049/176-72312870

E-mail-cimem: lillabestehorn@gmail.com

Üdvözlettel: Lilla es Sebastian Bestehorn

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
VÁC

kutya gazdit keres
Budapest

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Szeged

macska gazdit keres
Fót