bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Örökbefogadás

Keverék kölyök - szuka

Holly kutya gazdira talált!

Állat helye:
Holly "Szabaduló művésznő tökéletes adottságokkal lehorgonyozna végre egy biztonságos helyen! Jelige: kőkerítés!" Ez a nagyon fiatal, szinte még kölyök szukácska néhány hónapos, picike korától menhelyünk lakója. Ő a TÖKÉLETES ÁLOMKUTYA! Kis/közepes testalkatú, kedves, játékos, szófogadó, gyönyörű szép, rövid szőrű lányka. Pórázon kifogástalanul sétál, egyáltalán nem húz, pedig a kennelből ritkán szabaduló kutyák séta közben szinte mind húznak, sietnek minél többet látni a világból abban a rövid időben, mikor rájuk kerül a sor... De Holly nem ilyen! Sportos igényeit másképp elégíti ki: remekül mászik föl a rácsokon, kerítéseken! Nagyon-nagyon ügyes ebben, tanúsíthatom! A futtatónk rácsán pillanatok alatt fenn van, alig érjük el, hogy leszedjük. Ezért ez a négylábú akrobata csak lakásba gazdisodhat, ahol az ablakok is biztonsági ráccsal vannak ellátva, vagy olyan kertes házba benti/kinti kutyaként, ahol nem rácsos fémkerítés, hanem épített tégla- vagy betonkerítés van, ami teljesen biztonságos! Természetesen a kőkerítés mellé olyan gazdát, családot keresünk, aki(k) élete végéig hű társa(i) lenne/lennének ennek a figyelemre méltó ebecskének!
2019 december 21.
Keverék kölyök -  szuka
Keverék kölyök -  szuka
Keverék kölyök -  szuka
Keverék kölyök -  szuka
Keverék kölyök -  szuka
Keverék kölyök -  szuka
Keverék kölyök -  szuka
Keverék kölyök -  szuka
2020-01-03 21:46
# 2

Kedves Klaudia!

Holli kis közepes méretű, 12-13 kg és 35 cm marmagasságú. Töltöttünk fel ide az albumba újabb képeket, amint láthatja méreteit. Azért javasoljuk csak lakásba, mert mindt olvashatta, egy szabadulóművészről van szó! :)

A menhelyre csak előzetes egyeztetés után tudnak jönni, ezért megadok egy telefonszámot, ő Németi Éva, az egyesület elnöke, vele egyeztethetnek időpontot, illetve, hogy hétköznap vagy hétvégén jönnének megnézni Hollit

Telefonszám: +36-70-9491038

Illetve lentebb olvassák el a fontos információkat és ennek függvényében jobban tudnak dönteni.

Köszönettel: Tóth Erzsébet, segítő tag

FONTOS információk az örökbefogadással kapcsolatban:

- A menhelyünkön lévő állatok sok hányattatás után kerülnek hozzánk, testi-lelki sebeket gyógyítunk, szocializáljuk őket. Ezt a munkát kell folytatnia az örökbefogadónak is.
- Mindenki önszántából határozza el, hogy kutyás életet akar élni, amihez feltétlenül felelős hozzáállás, türelem és kitartás szükségeltetik.
- Nekünk kutyáink biztonsága, felelős gazdához kerülése elsődleges fontosságú, ezért ők kizárólag csak szerződéssel, oltva, az azonosításhoz szükséges chippel ellátva, ivartalanítva vagy ivartalanítási kötelezettség vállalásával, elő- és utókontrollal fogadhatók örökbe.
- Csakis családtagnak, házi kedvencnek vihető el tőlünk kutya, kerti "dísznek", láncra, kennelbe vagy hátsó kertbe zárni nem adunk állatot! Aki ilyen célra szeretné, az velünk ne is próbálkozzon!
- Szerződésünk az állatok egészségének védelme érdekében kötelezi az örökbefogadót a (kötelező) veszettség elleni oltás mellett a kombinált oltás és a parazitamentesítés évenkénti, rendszeres megismétlésére.
- Szerződésünk fontos része, hogy tiltja az állatok továbbadását harmadik félnek szervezetünk tudta nélkül.
- Tilos az állatok eutanáziája egyértelmű állatorvosi javaslat nélkül!
- Minden örökbefogadóra vonatkoznak az Állatvédelmi Törvény szabályai is, érdemes azt megismerni örökbefogadás előtt!

ÉRDEKLŐDŐ/BEMUTATKOZÓ leveleket örökbefogadással kapcsolatosan kizárólag az orokbefogadas.puli@gmail.com címen tudunk fogadni!

 

2020-01-02 19:35
# 1

Üdv!

Érdeklődnék a holly kutyus iránt, egy pontos magasság érdekelne, és egy súly, valamint, hogy hétvégén meg lehet e tekinteni, vagy hétköznapokon mettől meddig. Üdvözlettel Rőthy Klaudia 

A szervezet további gazdit kereső állatai: 151 db.
Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Tiszalök

kutya gazdit keres
Vácrátót

Gazdit keres!
macska gazdit keres
Budapest

kutya gazdit keres
Tiszasas