bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Új rendszer az állatok szolgálatában!

gazditkeresek.hu  - 2008 augusztus 4, hétfő - 15:26

Hosszas várakozás után elindítottuk új rendszerünket! Az átalakítás legfőbb célja volt, hogy sokkal dinamikusabb kommunikációs lehetőséget biztosítsunk minden felhasználónak aki, részt vesz abban, hogy az itt lévő több mint 1500 kutya és macska (papagáj, mosómaci, degu, mókus, nyuszi, vadászgörény és póni) megtalálja eredeti vagy új gazdáját!

Köszönjük a szervezeteknek a közel két éves bizlmukat és kitartásukat, hogy rendszerint visszatérnek, és frissítik hatalmas számú állat listájukat. Ahogy a portál indulásakor joggal kifogásolta néhány felhasználó, hogy egy újabb "gazdikereső" oldal indulásával szétforgácsolódak az információk, most kezd körvonalazódni; működtethetünk olyan portált, ahol a teljesség igényével az összes szervezet, és magánszemély felhívása egy listában áttekithető, pillanatok alatt szűkíthető, kikereshető az adott információ.

Annak ellenére, hogy az új rendszer fejlesztésére fordított időnk és energiánk meglehetősen kevés volt, elég sok változtatást tudtunk elvégezni. Ezek közül a legfőbbek a következők voltak:

és még további fejlesztések várhatóak...Vigyor

Ha bármi véleményed lenne ne tartsd magadban, az építő jellegű kritikát mindig szívesen fogadjuk! Minden felhasználónknak eredményes internetezést kívánunk!


Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Őrbottyán

kutya gazdit keres
Érd

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Budapest

kutya gazdit keres
Budapest