bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Tudja meg minden állattartó...

szokera  - 2009 november 13, péntek - 14:21

...hogy a Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület a felelős állattartás népszerűsítése érdekében kedvezményes ivartalanítási akciót szervez!

Az akció 2009.11.10-től 2009.12.23-ig tart. Legyél Te is Felelős Állattartó, hozd el az állatod!

Tudtad, hogy a kiskutyák és cicák jelentős része csak életük első egy-két évét töltik gazdáknál, majd menhelyre, sintértelepre, utcára kerülnek? Tudod, hány kutya és macska kóborol az utakon, az autópályák mentén, az erdőkben? Tudtad, hogy sok ember úgy szabadul meg a nem kívánatos szaporulattól, hogy a megszületett kölyköket élve zacskóba téve szemétre dobják, ahol hosszú és fájdalmas haláltusa vár rájuk? SZERINTED ez a megoldás? Arra kérünk, saját házikedvenceden kívül gondolj másokéra is: hívd fel a rokonok, ismerősök, szomszédok figyelmét erre az ivartalanítási és chip-beültetési akcióra, hogy minél több Felelős Állatbaráttal dicsekedhessen Magyarország is!

Az akcióban résztvevő állatorvosok rendkívül kedvezményes áron vállalták a műtéteket, sokan szabadidejükből áldoznak erre a nemes célra. Minden állatorvoshoz tartozik egy Zöld Zebra önkéntes, aki a kapcsolatot tartja a jelentkezők és az orvos között.

Akciós műtéti árak:

Akciós mikrochip beültetési árak:

A feltüntett árak bruttó árak, az állatorvosnak kell átadni a műtét napján. Vemhes állat hozható, tüzelő állat egyeztetés után egyes orvosoknál.

Helyszínek:

Részletesen:

FONTOS: MINDEN ESETBEN A KAPCSOLATTARTÓT KELL KERESNI, EGYESÜLETI REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL NEM LEHET IGÉNYBE VENNI AZ AKCIÓT!


A felhasználó gazdit kereső állatai: 1 db.
Gazdit keres!
kutya gazdit keres
tatabánya

macska gazdit keres
Budapest

Gazdit keres!
macska gazdit keres
Budapest

macska gazdit keres
Mosonmagyaróvár