bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Spániel fajtamentés és adománynap sztárokkal 2011. 10. 15.

Spániel Fajtamentés  - 2011 október 12, szerda - 10:29

A Cocker Rocker Club Spániel Fajtamentő Egyesület már évek óta szervez különböző megmozdulásokat annak érdekében, hogy spánieleken segítsenek. Sajnos több esetben már szaporító telepeket is fel kellett számoltatniuk, ahol rendkívül rossz, állatokhoz nem méltó körülmények között tartott ebeket találtak. Fő céljuk menteni a fajta egyedeit, azaz bárhogyan is, de segíteni a kutyákon. Legújabb kezdeményezésük a 2011. október 15-én, szombaton 10.00-17.00-ig, a Kalicka Bistróban (cím: 1077 Budapest, Rottenbiller u. 32.) tartandó Jótékonysági Vásár, ahol a látogatók a szponzorok tárgyi felajánlásait vásárolhatják meg olyan áron, amit maga a vásárló határoz meg. Az így befolyt bevételt az egyesület a kis spánielek ellátására, mentésére fordítja majd.

Szeretettel meghívunk Téged és Kedves Családodat erre a nagyszerű programra, ahol az alábbi lehetőségek között válogathatsz:

 

 

A rendezvény kutyával is látogatható, ezért szívesen látjuk kiskedvencedet is. A lényeg, hogy érvényes oltási könyv legyen veletek.

2011. október 15, szombat, 10.00-17.00
Kalicka Bistro
1077. Budapest, Rottenbiller u. 32.

Szeretettel várunk minden két- és négylábú érdeklődőt!


A szervezet gazdit kereső állatai: 189 db.
Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Nyíregyháza

macska gazdit keres
Budapest

Gazdit keres!
macska gazdit keres
Dunavarsány

kutya gazdit keres
Szentes