bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Rókarezervátum avatás, faültető családi nap!

gazditkeresek.hu  - 2009 október 20, kedd - 17:50

Rókarezervátum alapkő letétele, valamint faültető családi napra várjuk az érdeklődőket, állat- és természetbarátokat 2009. október 24-én, szombaton 10 és 15 óra között a Noé Állatotthonban.

Természetesen gyerekek részére lesz állatsimogatás, és lehetőség nyílik kutyák örökbefogadására is! A nap végén mindenki vendégünk egy bográcsos ebédre. Az ültetést eső esetén is megtartjuk!

A látogatóktól kérjük hozzanak magukkal egy (vagy több) facsemetét, bokrot vagy cserjét és ültessék el az állatotthonban! Javasolt fajták: fagyal, alma, birs, körte, meggy, cseresznye, szeder, málna, tölgy, nyár, kőris, borostyán, kökény, egyéb „madárbarát” növények és díszfák.

Amit NE hozzanak: tiszafa (mivel mérgező) és tuja (mivel abból már elegendő van a menhelyen). Ha nem tudsz hozni elültetendő fát vagy bokrot, akkor is gyere el, mert van bőven mit elültetnünk. Várjuk olyan cégek, kertészetek, faiskolák jelentkezését, melyek növényekkel támogatnák az akciót!

Helyszín: XVII.ker. Csordakút út (Korsó utca vége). Busszal megközelíthető: Örs vezért terétől a 169E busszal kell kifelé menni 16 megállót. Tel: +36-30-221-1299

http://www.foldegyesulet.hu/
http://noeallatotthon.hu/index.php?pid=2&cid=600


Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Paks

kutya gazdit keres
Paks

Gazdit keres!
macska gazdit keres
Budapest

macska gazdit keres
Szirmabesenyő