bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Programajánló: Változatos Pünkösdi és Gyereknapi programok

gazditkeresek.hu  - 2009 május 27, szerda - 22:59

Változatos Pünkösdi és Gyereknapi programokkal vár a Rügyek és Gyökerek Egyesület május 30 és június 1 között!

  1. Május 30-án, szombaton a REX KUTYAOTTHON ALAPÍTVÁNY gyereknapi programján táskafestő programunkkal várunk mindenkit az IV. kerületben található Állatszigeten reggel 10-től délután 16 óráig! A programokon kívül örökbefogadás és csincsillasimogató is várja az érdeklődőket! Cím: Állatsziget: 1048 Budapest, Óceánárok u. 33.
     
  2. Ha Pünkösd vasárnapra nincsen még programod, szeretettel várunk egy kutyasétáltatós napra Lovasberénybe, a KÓBORKÁHOZ (www.koborka.hu), ahol az építési munkákban is várják segítségünket: jelenleg a kennelek lefestése a program. Ha van otthon elfekvő ecset, kültéri mélyalapozó, szürke vakolat festék (Kennel festék - ezüst Hammerite volt eddig), akkor hozz azt is magaddal a fürdőruhán kívül!

    Indulás Budapestről autóval reggel 7-8h között, jelentkezés Szőke Erikánál a 30/428-4829 telefonszámon, vagy az eszoke@janegoodall.hu mail címen.Amúgy minden hétvégére szeretettel várják a segítőkész embereket, festeni, takarítani, pakolászni, kutyát simogatni, sétáltatni... Munka rengeteg, mindenki találhat képességeinek, kedvének megfelelőt!

    Ha csak adománnyal tudsz hozzájárulni az út sikeréhez, jelezd mihamarabb,
    hogy a hét folyamán elmehessünk érte!
     
  3. Partnerünk, a Bottyán Equus Hungária Alapítvány segítségével a NEMZETI VÁGTÁN is ott leszünk. Gyere ki Te is a Hősök terére, ismerkedj meg az Alapítvány munkájával és egyesületünk lovas programjaival! Május 30-június 1-ig, három napon keresztül várnak a színesebbnél színesebb programok! Helyszín: Budapest, Hősök tere. További részletek: http://vagta.hu/node/mainpage

http://www.janegoodall.hu/hirek


Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Tápióság

kutya gazdit keres
Budapest

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Budapest

kutya gazdit keres
Budapest