bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Öt éves a szegedi Tappancs Tanya!

Vivien  - 2008 október 2, csütörtök - 11:45

A szegedi állatmenhely 2008. őszén ünnepli ötödik születésnapját. Számunkra ez nagy öröm, amit szeretnénk megosztani támogatóinkkal is, hiszen nélkülük nem ünnepelhetnénk most. Ünnepeljünk együtt október 3-án a Napfénypark bevásárlóközpontnál!

Október 3-án nyílik Szegeden a Napfénypark bevásárlóközpont.

A szervezőktől lehetőséget kaptunk arra, hogy Alapítványunk is képviselhesse magát a forgatagban, abból az alkalomból, hogy menhelyünk 5. születésnapját is megünnepeljük. Reméljük, így nagyon sok szegedi állatbaráttal sikerül személyesen is találkozni, megköszönni a rengeteg segítséget, adományt.  Természetesen lehetőség nyílik a helyszínen további élelmiszer-, tárgyi-, és pénzadomány átadására is.

Várjuk Önöket programunkkal, délelőtt fél 10-től:

gyerekeknek arcfestés, felnőtteknek állatvédelmi tanácsok, zsákbatappancs.
A helyszínen fél 4-től kutyaiskola bemutatót is láthatnak az érdeklődők, utána a Tappancs Tanya 5. születésnapját a zsombói Berkenye Cukrászda jóvoltából kapott 200 szeletes torta elfogyasztásával szeretnék támogatóinkkal közösen megünnepelni.

Egyúttal kérünk minden Szeged környékén élő lakost, aki tervezgeti, hogy egy kutyával bővítené a család létszámát, ne habozzon, menjen ki még most a Tappancs Tanyára, és válasszon magának kutyát! Azért, hogy a menhelyen lakó állataink mihamarabb igazi kutyaéletet élhessenek, és Alapítványunk a felszabaduló helyekre minél több utcán tengődő, kóbor kutyát be tudjon fogadni.
Ez lenne a legszebb a Tappancs Tanya 5 éves fennállása alkalmából.


2008-10-03 16:15
# 1
zavadil@t-online.hu
zavadil@t-online.hu

SírósNagyon sajnálom,hogy nem tudok résztvenni,tegnap előtt balesetem volt,megsérült a lábam. Üdvözlettel!

A szervezet gazdit kereső állatai: 10 db.
Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Budapest

kutya gazdit keres
Budapest

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Budapest

macska gazdit keres
Budapest