bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Örökbefogadó nap Kecskeméten!

mentsvar  - 2010 február 1, hétfő - 21:53

Újra örökbefogadó nap a Mentsvár állatmenhelyen! Az év első örökbefogadó napja február 7-én vasárnap lesz megrendezve 11-14 óráig!

Fogjunk össze a megkínzott állatokért!

Gazdira várnak a kidobott vagy megkínzott és az Állatvédelmi Őrszolgálat által elkobzott kutyusok! Sajnos sok olyan kutyusunk van akik már több hónapja nálunk élnek család nélkül. Minden örökbefogadás mellé ajándékot adunk! Vendégünk Szécsi Katalin (Szécsi Pál nővére).

HA MEGHAL A GAZDI, SÍR A JÓSZÁG IS!

Alább láthatók azok a védenceink, akik kénytelenek voltak gazdájukat elengedni. Ha megtudták volna hosszabbítani az imádott  gazdi életét, ők  habozás nélkül odaadták  volna a magukét! Hosszabbítsátok meg most az Ő életüket azzal, hogy örökbefogadjátok, meleg családi fészket biztosítotok számukra!

A fotókat kódszámukkal láthatjátok, mely kódok segítségével kollégánk bővebb információt tud adni a 0620-524-7671-es számon.

Hisszük, hogy Ők is lehetnek még boldogok!

2920

2895

2878

2877

2573


LEGRÉGEBBI KUTYÁNK

Minden kutya szép, és hűséges a GAZDÁJÁHOZ,  lettlégyen az keverék, vagy fajta tiszta, ami számukra fontos, hogy emberek társaságában legyenek, társnak, és ne tárgynak tekintsék őket!

MAKACS is ilyen, keverék, ivartalanított kan. Immáron 3 évvel ezelőtt Lajosmizsén járta az utcákat. 6 éves, trikolor színű a szőre, izmos testalkatú, egészséges. Kertes házba ajánljuk. Más kutyákkal jól kijön. Azt, hogy a cicákkal milyen viszonyban lenne, nem tudjuk,  szoktatás, odafigyelés  kérdése. Nekünk erre nincs lehetőségünk. Oltásokat megkapta, chipje van.

Telefon: 06-20-524-7671
Cím: 6000 Kecskemét, Kisfái 211

Tisztelettel:

Mentsvár az Állatokért és Környezetünkért Kiemelten Közhasznú Alapítvány

www mentsvar.hu


Gazdit keres!
kutya gazdit keres
VÁC

macska gazdit keres
Budapest

Gazdit keres!
macska gazdit keres
Budapest

macska gazdit keres
Budapest