bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Kutyabarát szállodák

szokera  - 2009 március 10, kedd - 12:04

Voltál már olyan helyzetben, hogy a nyaralásra kutyusodat is szívesen magaddal vitted volna, de hatlábúak az adott helyen nemkívánatos vendégnek számítottak? Szeretnél ezen változtatni, s elősegíteni, hogy a tőlünk nyugatabbra  lévő országokhoz hasonlóan egyre több kutyabarát étterem és szálloda legyen Magyarországon is? Most megteheted!

Tollár Mónika, a Vizsla Túra megalapítója céljául tűzte ki, hogy minél több vendéglátó helyet meggyőz arról, mennyire előnyös lehet mindkét fél számára, ha a vendégekkel együtt azok házikedvenceit is beengedik szállodájukba, éttermükbe. Segítője Csillik Gábor szakmai tanácsadó.

Hogy céljukat elérjék, a lehető legtöbb médiás megjelenésre, és érdeklődő szállodatulajdonosra lenne szükségük.  Te ismersz ilyen embereket? Ha igen, arra kérünk, hívd fel a figyelmüket erre a lehetőségre, mely nemcsak a hazai állattartási kultúrában jelentene nagy előrelépést, de a gazdasági válság miatt megcsappant forgalmú hoteleken is segíthetne.

A német példa másolható? Mi a helyzet Magyarországon? Van hazai pozitív példa? Számoljunk egy kicsit! Kik a célcsoportjai a kutyabarát hoteleknek? Mik a konkrét marketing ötletek és eszközök mindehhez?

Fenti kérdésekre választ, megvalósításához ötleteket adhat:

Tollár Mónikatollarmoni@hotmail.com , 06 (30) 412-4214, www.vizslatura.hu

 

vt

Csillik Gábor, g.csillik@gmail.com , 06 (30) 643-0520, http://csillik.blog.hu

 

logo


A felhasználó gazdit kereső állatai: 1 db.
Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Budaörs

kutya gazdit keres
VÁC

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Várpalota

macska gazdit keres
Budapest