bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Kölyök-karantén építésére gyűjtünk!

szendre  - 2010 november 18, csütörtök - 16:14

Figyelem! A Szentendrei Árvácska Állatmenhelynek szüksége lenne egy kis segítségre!

KÖLYÖK-KARANTÉN MEGÉPÍTÉSÉRE GYŰJTÜNK!


Kedves Támogatóink!

A kutyakölykök befogadása menhelyünkön egyre nagyobb gondot jelent, nem csak pénzügyi, hanem egészségügyi szempontból is. Az év során részben a felelőtlen állattartás, részben az utcán gazdátlanul kóborló kutyák ellenőrizhetetlen szaporodása eredményeképpen, egyre növekvő mértékben jelentkeznek teljes kölyök-almokkal menhelyünkön.

A kölyök kutyusok megmentése a mi feladatunk, de állatmenhelyünkön nem megoldott az egészségügyi karanténozás lehetősége, emiatt nagy a fertőzésveszély, aránytalanul magasak a felnevelésükre, gyógyításukra fordított költségek összege, magas a kölyökkutyák közötti a fertőzés miatti elhalálozás aránya.

Olyan elkülönített kölyök házat szeretnénk létrehozni, ahol a kiskutyák egyáltalán nem érintkeznek a menhely többi lakójával, ahol az állatok jól tisztítható fertőtlenített környezetben, védett száraz helyen lehetnek a kötelező oltások beadásának és az ellenállás kialakulásának heteiben.

Ennek megvalósítására egy kisebb különálló házat építenénk fel, a már működő „cica-ház” párjaként, amelynek megépítéséhez segítségüket, anyagi támogatásukat kérjük.

 

Bankszámla számunk:

Belföldön: Dunakanyar Takarékszövetkezet, Szentendre 64700076-10006234
Külföldről: Erste Bank Hungary Rt. – HU53 1160 0006 0000 0000 0771 9981
SWIFT: GIBAHUHB

A legkisebb segítséget is köszönettel fogadjuk!


Gazdit keres!
kutya gazdit keres
VÁC

kutya gazdit keres
VÁC

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Üröm

kutya gazdit keres
Üröm