bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Kisütötted a legjobbat?

gazditkeresek.hu  - 2013 április 23, kedd - 18:13

Az idén harmadszor megrendezendő „Kutyás családi napunk”révén egyesületünk, az „Állat és Ember” Állatvédő Egyesület nem titkolt célja, hogy a szórakozás mellett hasznos információkat adjunk át, de gyűjtsünk be helyben is, és tegyünk közkinccsé.

A válság, ha van benned kurázsi, nem feltétlenül jelenti, hogy rosszul kell élned! Az eszedet és kezedet kell csupán többet használnod, ám ennek jó oldala is van! Rájöhetsz, milyen kreatív és okos vagy! A korábbi kutyaruha varró versenyekhez hasonlóan szeretnénk megmutatni, hogy fillérekből is lehet JÓT, s adott esetben EGÉSZSÉGESEBBET, készíteni, mint a boltban kapható! Így az idén szakácsművészetedet tennénk próbára!

Várjuk tehát a saját készítésű kutya jutifalatokat, és tortákat! Lehet a jutifalatban további „furmány”(szájszag elleni hatás, stb.) de lehet szimplán célja az örömszerzés, nasiztatás is!
Várjuk a kutyatortákat is!
Nevezhetsz kész művel – ez az elbírálásnál komoly plusz pont -, de a műről készült fényképpel is! Ezt viszont A4-es formátumban kell hoznod!
Minimálisan 50 db fénymásolt recept a nevezés feltétele! Nevezési díj nincsen, művedet azonban a többi díjazott részére kell felajánlanod!
Az elbírálásnál legfontosabb szempont az összetétel (mennyire egészséges), mennyire tetszetős vagy fantáziadús,, mennyire gerjednek rá az ebek, mennyire könnyen elkészíthető, gazdaságos, mennyire jó a leírás,
A zsűri három díjat oszt ki, egyet pedig a nagyérdemű!

Mivel mi is válság-kreatívak vagyunk, a díjazottak helyezésüktől függően tagjaink által készített biokozmetikumokat, kutyajátékot, válltáskát, drótékszert kapnak!

Előjelentkezni Takács Katinál tudsz a kasznakata@gmail.com címen!


Gazdit keres!
macska gazdit keres
Kővágóörs

kutya gazdit keres
Miskolc

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Szeged

kutya gazdit keres
Székesfehérvár