bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Ivartalaníttasd kedvencedet még a tavasz érkezése előtt!

gazditkeresek.hu  - 2009 február 20, péntek - 15:31

Évente több tízezer kölyök kutya és macska végzi sintértelepen, útszélen elütve, kukába dobva.!  Igen, sok az esetenként 100.000 Ft kölséggel járó alom gondozása, ami után a legnehezebb feladat várja a felelőtlen gazdit; otthont találni a kölyköknek...

Ismét közeleg a tavasz, ami egyben négylábú kedvenceink tüzelési időszakának kezdetét is jelenti. Kérjük gondolkozz előre és amíg nem késő ivartalaníttasd kedvencedet! Fontos tudni, hogy vemhesen is lehet ivartalaníttatni az állatokat, ezzel kímélve meg magunkat, állatunkat és nem beszélve az utódokat a rengeteg kellemetlenségtől és bosszúságtól!

Kérjük, legyél Te is felelősségteljes gazda és ivartalaníttasd most kedvencedet!

"Gazdát keres, ajándékba elvihető, sürgősen elajándékoznám..." naponta hány és hány ilyen hirdetéssel lehet találkozni újságokban, interneten.

Évente több tízezer kölyök kutya és kiscica végzi sintértelepen, útszélen elütve, kukába dobva. Ezért kellett megszületniük?

 

Íme néhány érv az ivartalanítás mellett:

Néhány tévhit:

Ha egyetértesz a levéllel, ne csak Te ivartalaníttasd kedvencedet, kérdezd meg barátaidat, szomszédaidat, ők miért haboznak a döntéssel?

forrás: Budapesti HEROSZ Állatotthon


Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Bag

kutya gazdit keres
Battonya

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Pilisvörösvár

macska gazdit keres
Szigetszentmiklós