bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Ivartalanítási akció a Szent Bernátban!

Szent Bernát  - 2011 február 3, csütörtök - 15:38

Cicaivartalanítási akció a Szent Bernátban!

Ahogy azt a korábbi években is tettük, ebben az évben is szervezünk cicaivartalanítási akciót a Szent Bernát Pestimrei Kisállat-ambulancián (www.szentbernat.hu).

Február és március hónapokban -20 % kedvezménnyel végezzük az ivartalanítási műtéteket, ezzel elősegítve az egyetlen humánus döntést a nem kívánt szaporulattal kapcsolatban.

A macskák szaporodási ciklusa tél végén, tavasz elején kezdődik. Nem mindenki szereti az ablaka alatti macskakoncertet és a vizelettől bűzlő lábtörlőkért sem rajonganak túl sokan. A cicák a viharos szerelmi életük során sok sérülést szerezhetnek -különösen a kandúrok és jónéhány nem gyógyítható fertőző betegséget is kaphatnak. A nem kívánt szaporulat sorsa többnyire nagyon gyászos, még ma is vannak olyan emberek, akik számára természetes, hogy a számfeletti kiscicáktól vízbe fojtással, élve elásással, nejlonzacskóban erdő szélére helyezéssel szabaduljanak meg. Az egyetlen járható út ezek elkerülésére, ha időben ivartalanítjuk a cicáinkat.

A műtét rendkívül egyszerű, kandúroknál mindössze néhány percig tartó ambuláns beavatkozás, de a lánycicák is jól viselik ezt a kis kellemetlenséget. A végeredmény: Egészséges, nyugodtabb, hosszabb ideig élő házitigris, amely nem keseríti életünket a szaporulatával és örökös harci sérüléseivel. Éljen Ön is a lehetőséggel!


A szervezet gazdit kereső állatai: 1 db.
Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Pomáz

kutya gazdit keres
Németkér

Gazdit keres!
macska gazdit keres
Budapest

kutya gazdit keres
Budapest