bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Ivartalanítási akció a Sirius Alapítvány szervezésében!

gazditkeresek.hu  - 2009 szeptember 14, hétfő - 11:27

A Nemzeti Civil Alapprogram pályázatán nyert összegből a Sirius Alapítvány megvalósíthatja régi tervét: az állattartó Lakosság kutyái és macskái számára ivartalanítási akciót szervez, melynek célja, hogy a felelős állattartás jegyében minél kevesebb állat szülessen feleslegesen, csekély gazdihoz jutási eséllyel.

Ma Magyarországon több millió -és egyre több kóbor állat él utcán éhezve, szenved biztos halálra várva sintértelepeken, többségük emberi felelőtlenség áldozatai. Kérünk, ivartalanítsd kedvencedet!

Állatvédő szervezetek százai tudják bizonyítani, hogy ez az egyetlen jó megoldás, a jelen kialakult helyzetre! Ha Te eddig csak magas ár miatt nem tudtad megoperáltatni kedvencedet, most, a Sirius Állat- és Természetvédelmi (Közhasznú) Alapítvány segítségével jelentős kedvezménnyel veheted igénybe, az állatorvosok szolgáltatását, mivel az akciós díjon felüli összeget a szervezet átvállalja!

Az akció 2009. szeptember 14-től 2009. december 15-ig tart.

A tulajdonos által fizetendő akciós árak a következőképpen alakulnak:

Jelentkezni az Alapítványnál, és állatorvosoknál lehet, időpontot a rendelők adnak! A gazdik minden esetben nyilatkozatot írnak alá az akcióban való részvételről, ez az adminisztrációhoz szükséges. A kedvezményes díj az operáción kívüli többletszolgáltatást (műtéti gallér ára, esetleges kórházi elhelyezés, egyéb beavatkozás, stb.) nem tartalmaz.

Résztvevő állatorvosok:

Dr. Fekete Balázs
(2461 Tárnok, Fő u. 40, és 2440 Százhalombatta, Olimpia u. 1/e.)
Telefon: 06 20 9816 474

Érdi Állatkórház
(2030 Érd, Thököly Imre u. 41.)
Telefon (23) 365-229

További információkért hívd a Sirius Alapítványt: 0630-276 6071 vagy 0630-910 6987


Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Nyíregyháza

kutya gazdit keres
Debrecen

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Ócsa

macska gazdit keres
Budapest