bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Ideiglenes retriever gazdikat keresünk!

retriever  - 2009 november 6, péntek - 16:19

Olyan befogadókat keresünk, akiknél ideiglenesen szállást kaphatna 1-1 retriever védencünk, foglalkozna vele, szeretné őt, gondoskodna róla.

A befogadásra váró kutyák tulajdonságai általában még ismeretlenek. Bár nagyobb részt jól kijönnek más kutyákkal, jófejek és kedvesek, előfordulhat, hogy nehezbb természetű állattal lenne dolga az ideiglenes gazdijelöltnek, tehát erre nem tudunk garanciát vállalni. Ahogy arra sem, hogy pl. macskákkal kijönnek-e, nem szöknek-e stb.. Aki ebben tudna, szívesen segítene, fel kell készülni rá, hogy alkalmanként problémák adódhatnak, amiket meg kell tudni oldani (persze nem egyedül, segítünk, amiben csak lehet).

A kutyák általában ideiglenes helyükön részesülnek állatorvosi ellátásban is, ha másban nem, oltásokban, chipezésben, parazitamentesítésben, ivartalanításban. A költségeket az egyesület fizeti.
Ha gyakorlatias és vállalkozó szemllemű vagy, Budapest vagy vonzáskörzetében élsz, amely jól megközelíthető (látogatás, állatorvoshoz járás, stb.), saját kutyád felnőtt, egészséges, barátságos, jó összeegyeztethető más kutyával,  biztonságos kerítésed van,  a szomszédokat nem zavarja egy újabb kutya, kérlek segíts az ideiglenes elhelyezésben!

Aki tudna segíteni kérem írjon nekünk: info@retrieverhelp.hu címre!
Köszönettel:


Gazdit keres!
kutya gazdit keres
VÁC

kutya gazdit keres
VÁC

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Tápiószele

macska gazdit keres
Budapest