bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Hétvégi programajánló; központban az állatok!

gazditkeresek.hu  - 2009 november 5, csütörtök - 22:24

Ha még nincs programod 7végére, látogass el szombaton Magyarország legjobb természetfotóinak kiállítására a Természettudományi Múzeumba, vasárnap pedig a tizennyolcadik alkalommal megrendezett kisállat és növénybörze tartogat sok sok látnivalót  a pecsában!

naturArt – Az Év Természetfotósa 2009

Haarberg Orsolya 2007'Az idén is rekord született hazánk, s egyben a közép-európai régió legrangosabb természetfotós megmérettetésén, a naturArt - Az Év Természetfotósa 2009 pályázaton: a szakmai zsűri 200 nevező több mint négyezer fotója közül választotta ki a díjazott műveket. A kiállításon a díjnyertes fotográfiákkal együtt összesen 115 fantasztikus képet csodálhatnak meg a látogatók.  A lebilincselő természetfotókat a nagyközönség nemcsak a múzeumban tekintheti meg, ugyanis jövőre útnak indulnak a képek, s több hazai városban is megtekinthetőek lesznek!

A kiállítás megtekinthető: Magyar Természettudományi Múzeum, Kiállítási csarnok
Időpont: 2009. november 4.–30.


Kisállat és Növénybörze a Pecsában

Kisállat és növénybörzeNovember 8.-án vasárnap tekintheted meg a bájos kisállatokat és a különleges növényeket a PeCsa Nagy Őszi Kisállat és Növénybörzéjén! Persze nem csak nézelődhetünk itt, hanem akár meg is vásárolhatjuk a rég áhított házi kedvencet:  törpenyuszik, tengerimalacok, madarak között biztosan mindenki megtalálja a szívének legkedvesebbet. Persze lesznek pókok, kígyók, rágcsálók is, valamint meseszép növények színes forgataga, illetve a szervezők soha nem feledkeznek meg a menhelyi állatokról sem, így idén is remélhetőleg nagyon sok kutya és cica talál majd gazdira. A leendő gazdik nem csak ingyenes állatorvosi tanácsadásban részesülhetnek, de a börzén kedvezményes áron szerezhetik be az állattartáshoz szükséges eszközöket, játékokat is.

Helyszín: Pefőfi Csarnok, 1146 Budapest, XIV. kerület, Zichy Mihály út 14.
Időpont: 2009. november 8. (Szakítva a hagyományokkal idén csak egynapos lesz a börze.)
Nyitva tartás: 10.00-17.00

forrás: nlc.hu, fotozz.hu


2009-11-06 10:52
# 1
earnie
earnie

De szuper programok!

Én biztos ott leszek!

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Budapest

macska gazdit keres
Budapest

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Debrecen

kutya gazdit keres
Budapest